פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש אחת קבועה כזאת שהיא המיינסטרים שכולם משתמשים בה? (כמו 3Dmark לבדיקת כרטיסי מסך)אני צריך בדיקה של המעבד והזכרונות עם דגש על הזכרונות.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הנה תוכנות מאגף ההורדות של האתר, אני אישית מעדיף את S&Mhttp://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=category&id=16כמובן יש גם את PRIME95 אבל היא קצת מסובכת לפי דעתי, בהורדות שנתתי לפני כן יש את הגירסא הפשוטה וקלה יותרhttp://mersenne.org/gimps/p95v2414.zip
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר תודה, את דף ההורדות באתר אני מכיר, רציתי לדעת אם יש משהו שהוא סטנדרט כזה... אבל אחלה ועוד שאלה אם אנחנו כבר בנושא: אם אני מריץ את S&M ובאמצע הבדיקת זיכרונות (בערך בתחילת בדיקה מס' 2 אם לדייק) המחשב מתעצבן ומכבה את עצמו... מה זה אומר?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים "אם יש משהו שהוא סטנדרט כזה"ב PRIME 95 אני חושב משתמשים הכי הרבהלגבי זכרונות אז כנראה כדאי להוריד קצת את OC עליהם, הם מקוררים אצלך?(ובכל מקרה לא יזיק לעשות בדיקת זכרון עם MEMTEST)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר במהירות הרגילה שלהם (667) הזכרונות לא עושים בעיות אבל אם אני מעלה אותם נניח ל750 +- המכשב כבה באמצע הבדיקההזכרונות הם G.skill עם תזמונים טובים וחשבתי שהם יתנו יותר מרווח לנשום מאשר זה...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים האם העלת מתח?מהתגובות שלך בפורום אני מבין שיש לך לוח אם 945P-S3 ואתה בטח עובד עם יחס 1:1ניראה לי שהלוח הוא זה שמגביל אותך- אתה הרי יודע שזה לא לוח ל OC
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר לא העלתי מתח... וכן זה הלוח שאיתו אני עובד.כרגע אני עובד בבאס 340 עם יחס 1:2 (משמע מעבד 2.38 וזכרונות 680) והכל עובד בסדר, לכן אני מאין שזה לא הלוח אם כי הוא מסתדר יפה עם המהירות הגבוהה.אם אני מחזיר את היחד ל1:1 או לא משנה איך אבל אני מעלה את הזכרונות יותר הוא נתקע באמצע הטסטותקן אותי אם אני טועה, הזכרונות האלו אמורים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהות ממה שאני מצליח להגיע אליהם לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יותר מ 750 לא בטוח, למרות שעכשיו אני מסתכל במאגר המהרה ועם מפרט דומה אבל זכרונות קורסייר 533 הוא הגיע ל 770ככה שכן בעצם הם אמורים להגיע למהירות יותר גבוהאם אני מבין נכון, אתה משאיר את היחס 1:2 ומעלה את הבאס ל 375 ובכך משיג מהירות זכרונות 750?(מעבד 2.6)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר לא, אני מחזיר את היחס ליחס המקורי 1:1 ומוריד את הבאס טיפה.מה שנותן מעבד איטי יותר לכן הוא לא המקור לבעיה וזה כנראה הזכרון
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אז אני מבין שאתה אף פעם לא עובר את הבאס 340 "הבטוח", אז הלוח באמת לא אשםטוב אז כנראה שכדאי שתנסה לעלות מתח לזכרונות, או תסתפק במה שישיכול להיות שנפלת על הזיכרונות הלא כל כך מוצלחיםהביוס שלך מעודכן?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אני לא עידכנתי אותו, זה לוח שקניתי לפני חודש אבל בשוק הוא מסתובב בטח כמה זמן כבר...איך אני מעדכן ביוס?ואיזו בעיה זה יכול לפתור?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים זה שקנית אותו לפני חודש , לא אומר שהביוס משודרג להכי אחרוןלפעמים עדכון ביוס, מאפשר לעשות OC גדול יותרמומלץ שהחנות תעדכן את הביוס, כי יש סיכון אם במהלך עדכון משהו קורההסתכלתי באתר, יצא עדכון ביוס ב 2006/08/07שהוא מתקן בעיה בכרטיס רשתלגבי OC שלך, תפתח תרד, אולי אנשים אחרים יוכלו לעזור לך, לעשות OC יותר גדולעם כותרת מתאימה, כי בתרד הזה כפי ששמת לב רק אני הגבתי לך
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר הבנתי אותך, טוב אחי תודה רבה על העזרה בכל מקרה, אני אפתח ת'רד חדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.