עבור לתוכן

Enermax fs 10b VS Compucase Super Midi Tower CI-6919

Featured Replies

פורסם

כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ?

כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ?

לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ?

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...?

עריכה:

מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?

פורסם

קומפיוקייס - 2 מאוררי 120 מ"מ אבל גרילים גרועים מאוד שחוסמים את רוב האויר

אנרמקס - 4 מאוררי 80 מ"מ (בד"כ מקבלים 2 או 3) עם גרילים מצויינים.

בגדול האיכות בנייה של האנרמקס יותר איכותית, וביחס לקומפיוקייס אין לו אף חסרון.

פורסם
  • מחבר

קומפיוקייס - 2 מאוררי 120 מ"מ אבל גרילים גרועים מאוד שחוסמים את רוב האויר

אנרמקס - 4 מאוררי 80 מ"מ (בד"כ מקבלים 2 או 3) עם גרילים מצויינים.

בגדול האיכות בנייה של האנרמקס יותר איכותית, וביחס לקומפיוקייס אין לו אף חסרון.

אז אתה אומר שכדאי ללכת על הקומפיו' ? (ד"א גם לא יש דלת בצד ) ? אני שונא להתעסק עם ברגים

פורסם

לא, אני אומר שכדאי ללכת על האנרמקס...

ואין לי מושג אם יש לו דלת... אך על פי האתר הבנתי שיש לו.

פורסם

יש לי comucase CA19, מארז מאוד מומלץ, ה C919 יותר גדול במקצת לדעתי, או לפחות מבחינה חיצונית.

תעשה חיפוש כתבתי עליו במדיוק את כל הרושמים שלי עליו, מארז "תקציבי" מאוד מומלץ, לדעתי אם אתה רוצה לחסוך את ה 200 שקל לך עליו, אתה לא תתרחט.

יש לי ANTEC SX635 שלא רחוק מהאנרמקס (גם מבחינת מראה, אלא ששלי הוא לא טאוור אלא קטנצ'יק) ולדעתי הקומפיוקייס לא פחות טוב (אמנם יש הבדלים, אבל הם בעקרון זניחים..)

והספק של HEC הוא שקט מאוד ויחסית איכותי (האמת פה אין מה להשוות לאנרמקס שהרבה יותר טוב.. אבל גם עולה עוד _הרבה_ מאות שקלים יותר). שוב, תחסוך, הוא לא אמור לאכזב אותך.

פורסם

קניתי את האנרמקס כי הוא יותר מרווח ונוח... הוא הגיע עם שלושה מאווררי 80 מ"מ שקטים יחסית, ויש בו מקום למאוורר רביעי בכלוב של ההרד דיסקים. מבחינת נוחות הבנתי שהקומפיוקייס פחות נוח ומאחר ואני מתעסק המון עם המחשב החלטתי להשקיע יותר במארז. במקום הספק הרגיל של אנרמקס שמגיע איתו ביקשתי ספק 350 של TSUNAMI, וכך חסכתי 140 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים