פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים זהו הלך עליי זרקתי בכיתה ז' מטוסים מנייר מהחלון! ולא ניקיתי אותם!! וזה נרשם לי בתיק האישי..!! זהו אני לא יהיה טייס! :lol: :lol:
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הייתה צריך לשתות איתם עד למוות נקום כול האיסורים שעברתי היה קשה אבל ניצלתי מהגטו
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הייתה צריך לשתות איתם עד למוות נקום כול האיסורים שעברתי היה קשה אבל ניצלתי מהגטו אני לא יודע אם הוא היה צריך לשתות....... אבל אתה בטוח צריך להפסיק!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים פעם מורה מחליפה משוגעת אחת ניסתה להחזיק אותי בכוח ללא רצוני ביד ושניסיתי להשתחרר ממנה היא התעצבנה והלכה ואמרה שנתתי לה מכות ושמה לי הערה בתיק האישיבעיקרון לא נתתי לה מכות הייתי בסך הכל ילד קטן והיא זאת שהחזיקה אותי מהיד בכוח אבל אני יודע שאם אני יראה אותה היום אני ישלח אותה לבית חולים
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אולי במקום מכות תיתן לה לקרוא בכוח את מה שכתב פותח הפוסט במשך 100 פעמים?ככה היא גם תתחרפן לגמרי ותסבול לכל החיים וגם לא יוכיחו שעשית משהו ולא תסתבח.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים עד היום אני דוגל בתיאוריה שלי שאין בכלל דבר כזה תיק אישי (לפחות ברוב בתי הספר). המורים סתם היו ממצאים את זה ביסודי כדי למנוע דברים כמו מסיבות כפי שצויין לעיל. בדיוק כמו התיאוריה שלי....
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אולי במקום מכות תיתן לה לקרוא בכוח את מה שכתב פותח הפוסט במשך 100 פעמים? ככה היא גם תתחרפן לגמרי ותסבול לכל החיים וגם לא יוכיחו שעשית משהו ולא תסתבח. ---לא, אתה מצחיק בצורה לא נורמאלית : . ?!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים 1) מה אכפת לה מה עשית מחוץ מביה"ס?? 2) התיק האישי (במידה ויש דבר כזה) לא משפיע על כלום, ממש על כלום.3) אפילו אם כן שתית, מה הבעייה בזה?4) איזה כיתה אתה?5) אם לא רצחת אף אחד במסיבה הזאת, אין לך מה לדאוג...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר so what i'm going to with the muddy dirty shovel in the back yard? : כיתה ט'- עכשיו עומדים לזיין לנו ת'שכל בבית הספר על זה שאלכוהול זה למסוממים ואידיוטים שהולכים לגמור באיזה סמטה חשוכה עם כלב צ'יוואוואה נטוש, עם שאריות מפח זבל של בורגראנץ' ( :)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לפני שבועיים הרכזת שלי (בהמה חסרת רגשות) נתנה לי הערה בתיק האישי כי ההורים שלי לא באו לאספת הורים.זה יעשה לי משהוא???אני פוחד שאולי אני לא אוכל להתקבל למשהוא בבית ספר או שזה ישפיע לי על השירות בצבא??? כי אני לא מבין אז למה התיק האישי הזה בכלל????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.