עבור לתוכן

סליבינג - כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום :hi:

רציתי לברר קצת בקשר לסליבינג: :hat:

1. סליב עובד כמו היט-שרינק? ז"א מתכווץ?

2. חייבים להסיר את הראש של החוט אם הפתח של הסליב לא מספיק גדול בשביל לעבור דרכו? אפשר לגזור ולהדק? מישהו ניסה?

3. מאיפה הזמנתם את שלכם? כמה עלה?

חייב לברר אחת ולתמיד... :s05:

פורסם

1. לא, אבל בדר"כ משתמשים בהיטשרינק בקצוות של הסליבינג בשביל להדק.

2. כן חייבים, אבל למה לגזור ולהדק? יש היום מוצרים ממש זולים לניתוק קל של הראשים (של מולקס וכו).

פורסם

1.לא, הוא לא מתכווץ כמו היט-שרינק, אבל מצורפים היט-שרינק כדי להוסיף לקצוות של הסליב.

2. יש חוטים שכן צריך להוריד להם את הראש כדי להעביר את הסליב (חיבור מולקס, למשל). לא נראה לי שאפשר לגזור ולהדק (לא ניסיתי)

3.פנדה, תבדוק באתר שלהם אני לא זוכר כמה עולה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בפנדה עולה 55 ש"ח.

אבל חוץ מפנדה, יש משהו אחר?

משהו בת"א?

פורסם

שלום :hi:

רציתי לברר קצת בקשר לסליבינג: :hat:

1. סליב עובד כמו היט-שרינק? ז"א מתכווץ?

2. חייבים להסיר את הראש של החוט אם הפתח של הסליב לא מספיק גדול בשביל לעבור דרכו? אפשר לגזור ולהדק? מישהו ניסה?

3. מאיפה הזמנתם את שלכם? כמה עלה?

חייב לברר אחת ולתמיד... :s05:

1. לא, הסליב הוא רשת חוטים אלסטית. בבאנדל מגיעים בד"כ גם היט-שרינקים כדי לסגור את הקצוות ולמנוע מהסליב להיפרם ולזוז.

2. חובה, אבל לפעמים זה "בלתי אפשרי" בעיקר עם מחברי חשמל של SATA, אותם צריך לקטום ולרתך מחדש... עבודה מהתחת! אל תנסה לגזור את הסליב כי בגלל שהוא רשת, הוא יפרם ואז הלך הסליב לגמרי!

3. ההזמנה תלויה בצבע שאתה רוצה. אני רציתי ירוק ולא היה בשום מקום בארץ! הזמנתי מחו"ל דרך AMAZON ועלה לי עם משלוח בערך 100 שקל...

הנה לינק למדריך סליביניג שממש עזר לי: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=38093

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים