עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי הביצועים של 7600GS, קשה להגיע למסקנה סופית...

Featured Replies

פורסם

חיפשתי באתרי ביקורות ובנצ'מרקים השוואות של ביצועי 7600GS לעומת כרטיסים אחרים, והגעתי לכמה מסקנות מעניינות:

1. קשה להבין איך משחק ירוץ על הכרטיס הזה ברזולוציות "נמוכות" של 1024X768 עם פילטרים באיכות גבוהה, כי כרטיסים שונים עם לכאורה אותם spec נותנים תוצאות שונות באתרים שונים

2. גרסת 7600gs sonic של palit \ xpertvision עם זכרון GDDR3 בניגוד ל GDDR2 שמאפיין את 7600GS, עולה פחות מגרסאות 7600GS "רגילות" של חברות אחרות, ולפי בנצ'מרקים שראיתי, אוכל אותם בלי מלח !

3. וזה באמת מעניין: יש גרסאות של 7300GT עם זכרון GDDR3 שאוכלות את ה 7600GS המסורתי בלי מלח (!!). (למרות שעוד לא מצאתי כאלה למכירה בארץ, לא חיפשתי בדקדקנות)

ובסה"כ רציתי לדעת האם הכרטיס הזנ יכול להריץ משחקים "כבדים" כמו FEAR ו COH ברזולוצית 1024X768 "בלבד" עם פילטרים באיכות גבוהה.. (לא, לא soft shadows, זה מוגזם מדי)

רק יצאתי מבולבל מהמחקרון הקטן שלי.

אם מישהו שיש בבעלותו את הכרטיס יוכל לענות לי, זה יהיה נפלא..

תודה!

פורסם

זה גם תלוי בשאר המפרט שלך,בכול אופן הכרטיסים של Xpertvision הוכיחו את עצמם לא פעם באיכותם

מה התקציב שלך לכרטיס ונעזור לך יותר

בכול אופן 7600GS Sonic הוא כרטיס חיה במחיר של עד 700ש"ח

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14969

קרא את התשובה שלי בת'ראד הזה ויהיו לך שם את רוב התשובות

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203235.msg1781674#msg1781674

פורסם
  • מחבר

כן, זה גם הרושם שלי לגבי 7600gs sonic.

לגבי תקציב אין לי ברירה, אני לא יכול לעבור את ה 700 - 800 ש"ח. אז כנראה זו הבחירה הכי טובה, אלא אם כן הכרטיס בעצם חלש יותר ממה שציפיתי (כי ראיתי בנצ'מרקים "מדאיגים" לגבי ה 7600GS המסורתי).

כל עוד ה sonic מסוגל להריץ משחקים כפי שציינתי (נגיד מעל 50 FPS ב 1024X768 עם פילטרים) אז זה בהחלט יספק אותי.

ותודה רבה

עריכה: לא שמתי לב שעדכנת, אני אביט בלינקים שנתת.. תודה

פורסם
  • מחבר

איפה ניתן להשיג ב 800 ש"ח? לא הבנתי מהלינק. ראיתי בפנדה ב 900.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! מצויין!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים