עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרונות DDRII 667

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איך הזכרונות ? (גם בoc)

פורסם

אם אתה יכול לפצל את הקניה לעוד חנות/או החנות יכולה להזמין אז קח את הזכרונות האלו:

http://www.cec.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1247

שני סטיקים

זה יעלה לך 1376 שדי המחיר של הקורסייר- כך שזה אותו התקציב

אבל הם DRR2 800 ,לכן טובים יותר ל OC, ואם הם באים בלי קירור אז אתה יכול לקנות להם צלעות קירור ולשפר את היכולות עוד יותר

הצלעות קירור עולים 40 שקל לכל סטיק (ב KSP)

פורסם

אם אתה יכול לפצל את הקניה לעוד חנות/או החנות יכולה להזמין אז קח את הזכרונות האלו:

http://www.cec.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1247

שני סטיקים

זה יעלה לך 1376 שדי המחיר של הקורסייר- כך שזה אותו התקציב

אבל הם DRR2 800 ,לכן טובים יותר ל OC, ואם הם באים בלי קירור אז אתה יכול לקנות להם צלעות קירור ולשפר את היכולות עוד יותר

הצלעות קירור עולים 40 שקל לכל סטיק (ב KSP)

אתה לא רואה שכתוב With Thermaltake Cooling? :/

חוץ מיזה עדיף בלי קירור

פורסם

סליחה, לא שמתי לב :-\

אם תוכל להסביר למה עדיף בלי קירור, נשמע לי ממש מוזר, שזכרונות לOC עדיף בלי קירור ,וגם הקירור אמור בעצם להאריך את חיי הזכרון?

במיוחד שרוב הזכרונות לOC באים עם קירור עליהם, כגון של G.SKILL, MUSHKIN,GEIL,...

פורסם

סליחה, לא שמתילב :-\

אם תוכל להסביר למה עדיף בלי קירור, נשמע לי ממש מוזר, שזכרונות לOC עדיף בלי קירור ,וגם הקירור אמור בעצם להאריך את חיי הזכרון?

במיוחד שרובהזכרונות לOC באים עם קירור עליהם, כגון של G.SKILL, MUSHKIN,GEIL,...

בד"כ קירורים כאלה [שהם גוף אחד גדול שמתלבש על הזכרונות ולא הרבה גופים קטנים שמתלבשים על כל צ'יפ] רק כולאים את החום בפנים ולא עוזרים.

רק שתדע כל הזכרונות של TeamGroup (שזה לא איזה Digma, זו חברה שממש מבינה מה שהיא עושה) באים עם הקירור בנפרד ולא עליהם. אחד מהמהנדסים של TeamGroup ב-XS אמר שהסיבה לכך היא שהם נותנים לכל אחד לבחור אם לשים את זה או לא, כי הקירורים האלה לא יעילים ולא אפקטיבים לדעתם אבל הם גם לא רוצים "לפגוע" במי שכן רוצה לשים קירור למרות זאת.

קיצר... קירור נורמלי לזכרונות זה גופים קטנים שמתלבשים על כל צ'יפ.

פורסם

אני מאמין שהקירור של TT על הזכרונות של DIGMA הוא קירור טוב- TT היא חברה שכבר הרבה זמן מתעסקת עם קירורים למיניהם

"קירור נורמלי לזכרונות זה גופים קטנים שמתלבשים על כל צ'יפ."

אז יוצא שכל החברות ,CORASAIR,G.SKILL, MUSHKIN,GEIL,... שמות קירור לא טוב ולא יודעות מה הן עושות?כאשר ה KIT`s שלהם נחשבים להכי טובים ל OC

תסתכל בפרסומת שלמטה לגבי זכרונות קורסייר 1066 , יש להם קירור לאורך כל הזיכרון

ואין סיבה שהוא יקלע את החום, הרי הקירור עשוי נחושת, סופג את החום מהזכרונות ומעביר אותו החוצה לשטח פנים גדול בהרבה, ובכך מקרר

לפעמים הקירור מחורר כך שהאוויר יכנס בין החורים ותהיה סירקולציה טובה יותר של אוויר ובכך קירור יעיל יותר

אז ממש קשה לי להאמין במה שאתה אומר, ועוד בהסתמך על איש אחד !

פורסם

בלוק אלומיניום או נחושת ישר הוא לא אפקטיבי לקירור

למה? כי זה שטח פנים קטן

עדיף כבר בלי הקירור, כי לצ'יפים עצמם יש יותר שטח פנים (עם התחשבות בעובדה שהצ'יפים בולטים, ושהחום חייב לעבור במגע ככה שהשטח פנים של גוף הקירור הוא למעשה רק החלקים העליונים של הצ'יפים)

פורסם

הפיזור חום יהיה טוב יותר אם הפס "קירור" על הזיכרנות יהיה אם מאוורר שם בסביבה לא?

פורסם
link=topic=211682.msg1859247#msg1859247 date=1160911473]

הפיזור חום יהיה טוב יותר אם הפס "קירור" על הזיכרנות יהיה אם מאוורר שם בסביבה לא?

כן, ועוד יותר טוב אם יהיה מאוורר ישירות על הזיכרונות

בלוק אלומיניום או נחושת ישר הוא לא אפקטיבי לקירור

למה? כי זה שטח פנים קטן

עדיף כבר בלי הקירור, כי לצ'יפים עצמם יש יותר שטח פנים (עם התחשבות בעובדה שהצ'יפים בולטים, ושהחום חייב לעבור במגע ככה שהשטח פנים של גוף הקירור הוא למעשה רק החלקים העליונים של הצ'יפים)

אז יוצא שכל החברות ,CORASAIR,G.SKILL, MUSHKIN,GEIL,... שמות קירור לא יעיל ולא יודעות מה הן עושות?

חוץ מזה אם להסתכל יחסית, השטח של הצ'יפים מהצדדים שלא בא במגע עם הקירור, לכולם ביחד, ממש לא אמור להיות גדול יותר מאשר שטח הפנים לקירור הישר

פורסם

א. החברות יודעות כמה זה לא יעיל, אבל הזכרונות לא צריכים קירור, לכן לא אכפת להם, זה נראה יפה.

ב. השטח של הצצדים של הצ'יפים שלא בא במגע עם ההיטסינק זה חום שנכלא בין הגוף קירור לזכרון, ומועבר (לאט יחסית) לאוויר ומשם לגוף קירור. לא יעיל

ג. כשזכרון הוא Single Sided זה עוד יותר גרוע, כי ה-PCBים לא מעבירים חום

פורסם

אולי כדאי להוסיף לסטיקי(דביק) שכאשר בוחרים זיכרון לקניה לOC או לא ל OC, לא להתחשב בקיום/חוסר המפזר חום

אלא בחברה,צ'יפים,...וכל שאר הקרטריונים שמוסברים בסטיקי

אחרת אנשים שירצו לקנות זיכרון ל OC יקנו של חברה עלובה אבל עם מפזר חום או חברה עלובה/בינונית/טובה ויקנו בנפרד מפזר חום ויחשבו שזה יעזור

במקום חברה טובה לOC בלי מפזר חום

פורסם

המלצה שלי TwinMOS

פורסם

המלצה שלי TwinMOS

זכרונות 800 יאפשרו לו OC גדול יותר מאשר זכרונות 667

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעניין כל כך בOC.

אילו זכרונות יתנו לי את הביצועים הטובים ביותר ללא OC ?

פורסם

הבדלים זניחים לטובת המהירים יותר

ז"א 800 > 667 > 533

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים