פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלום, הכנתי לעצמי כזה משהו פשוט ON/OFF לשני מאווררים אחד בדלת ואחד בגג המארז.. יצא נחמד והכל אבל יש לי דלת כאזת בפרונט המארז ועכשיו היא לא נסגרת בגלל המפסקים... תמונות: למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות עם זה? תודה,
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים שלום, הכנתי לעצמי כזה משהו פשוט ON/OFF לשני מאווררים אחד בדלת ואחד בגג המארז.. יצא נחמד והכל אבל יש לי דלת כאזת בפרונט המארז ועכשיו היא לא נסגרת בגלל המפסקים... תמונות: למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות עם זה? תודה, יש לך 2 אופציות: 1. להחליף מפסק (כי הם דיי מכוערים, נורא ג'נריים) 2. לקדוח חורים בדלת...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים או לקצר את המפסק (להוריד קצת מה"מוט" הדלקה/כיבוי)...כמובן אם דרוש להוריד המון..אז זה מיותר ועדיף כבר להחליף מפסקים...(מה שבכול אופן הייתי עושה כי הם די :-X)..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מה רע במפסקים האלה? הם קלאסיים כאלה. אני אוהב כאלה.באמת יש לך אופציה או לקצר אותם או להחליף.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני קניתי מפסקים מגניבים לאללה בהום-סנטר.יצא ליגה...המפסקים הגדולים האלה נורא לא מיוחדים, נורא פשוטים! אני ממליץ לחפש ואפילו להשקיע כמה שקלים יותר במשהו רציני, התוצאה ת-מ-י-ד יותר יפה!אגב, כדאי גם לצבוע את הכוננים האופטים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.