פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים שיפוע 0 זה לא מקביל לציר הX? אם שיפוע והנקודת חיתוך עם הY הם 0 אז הוא מתלכד עם הX לא? לשואל- לעזאזל זה אפילו לא פרבולות X_ס סליחה צודק. אם השיפוע ה-0. אז הוא מקביל לציר ה-X. בכדי שהוא יתלכד עם ציר ה-X הY צריך להיות גם שווה לאפס. כבר עוד מעט 3 שנים שלא התקרבתי למתמטיקה, וגם ככה יש לי בעיות דיסלקציה\דיסגרפיה ;D וזה עוד הדברים הטריוואליים
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים עדיין אף אחד לא הביא לו פיתרון? (mx(m-1)-m=2(x-1 אחרי פתיחת סוגריים תקבל את זה: m^2x-mx-2x=m-2 x(m-2)(m+1)=m-2 1 עכשיו אתה בודק מתי כל אחד מהאיברים שווה ל-0 A=0 B=0 m-2)(m+1)=0 m-2=0) m=2,-1 m=2 1)פיתרון יחיד זה כשA לא שווה ל-0 לכן התשובה: m!=2,-1 2) אינסוף פתרונות זה כשA וB שווים ל-0 לכן התשובה:m=2 3)אין פתךרון זה כשA=0 וB!=0 לכן התשובה פה היא:m=-1 סעמק לקח לי יותר זמן לכתוב את כל החרא הזה מאשר לפתור תתרגיל... הסוגריים התחילו להתבלגן... אתה יכול להפתר מה- (m-2) על ידי חלוקה בו
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים חחחח תגיד פותח התרד באיזה כיתה אתה?אני בכיתה ט' ובשנה שעברה בכיתה ח' למדתי את התרגילים האלה
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אלגברה זאת הבעייה שלך בכיתה י'?אני זוכר שמה שעיצבן אותי היה גיאומטריה ואת הרוב הסתברות, אבל הוצאתי 100 בסוף כמו בכיתה י"א ו-?-י"ב.שב ופתור כמה תרגילים כאלה, אחרי זה הכל פועל לבד NO BRAINER.אחרי זה אתה רק צריך ללמוד נוירולוגיה ולהסביר את זה.בהצלחה.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ביד מאן בילבלת אותי לגמרי למה לא השוואת ל0? תמיד צריך להשוות ל0 ואיפה הA ואיפה הB פה?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אתה יכול להפתר מה- (m-2) על ידי חלוקה בו מצמצמים את זה כל עוד הביטוי שם שונה מ- 0(הרי אסור לצמצם -ב0).
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים צודק.. לא נתון שM שונה מ-2, לא שמתי לב.. טוב נו, הבגרות שלי על אלגברה היא רק בסוף השנה יש לי עוד זמן לחזור על החומר XDD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.