פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים "גאוני הדור" הייתי קורא לזה חח...הטרמינל 3 של ישראל פשוט מדהים! הדבר הכי מושקע שיצא לי לראות!
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים ישיבת קבינט..חחחאחלה תמונה רק האיכות קצת ירודה והאיזור בצד שמאל למעלה קצת לבן...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר ישיבת קבינט..חחחאחלה תמונה רק האיכות קצת ירודה והאיזור בצד שמאל למעלה קצת לבן...עשיתי קרופ לתמונה. אם לא הייתי עושה היית רואה מנורה פלורוסנטית ולבנה. מחר אני אעלה את התמונה המקורית. ובקשר לאיכות. אין מה לעשות זה מה יש. A520.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הטרמינל 3 של ישראל פשוט מדהים! הדבר הכי מושקע שיצא לי לראות!אני לא ממש התרגשתי מהטרמינל שלנו כל כך... אולי כי אני עובר שם כמעט כל יום אז התרגלתי אליו...ובקשר לתמונה...אולי תשים מסגרת?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הטרמינל 3 של ישראל פשוט מדהים! הדבר הכי מושקע שיצא לי לראות!אתה לא יוצא הרבה מהבית, נכון? :-Xהתמונה אכן נחמדה ומעלה חיוך 8)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר לא הבנתם נכון? זה לא הטרמינל החדש פה. זה השדה החדש בבנגקוק תאילנד.התמונה המקורית (בהקטנה)כמובן דורש חידוד עקב ההקטנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.