פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלום לכולם קיבלתי את ה 7900GS שהזמנתי ויש לי שאלה. כאשר אני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהוא צריך עוד חשמל וראיתי בערכה כבל כזה: חיברתי אותו לכרטיס מסך, ומשם למולקס של 4 פינים שיוצא מהספק כוח וזה יצא כך: האם זה בסדר? אני עדיין לא בטוח אם להדליק את המחשב, אני מפחד שישרף או משהו ( השקעתי בו 1200 שקל ואני לא רוצה שזה ילך :\ )
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הוא אמור להחזיק אותו (יכול להיות שאני טועה)מוזר אתה בטוח שחיברת טוב את החיבורים?ותחכה לעוד תגובות נראה מה יגידו האחרים
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תביא תמונה של הכרטיס מסך ותדגיש איפה חיברת את החשמל.עכשיו ראיתי, תבדוק שחיברת את החיבורים נכון לספק
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר מה הכוונה חיברתי טוב?חיברתי אותו למולקס רגיל שיוצא מהספק כוח שלא מחובר לשום מקום ( כאילו לא תפוס - אין לי בוא שימוש בנתיים )האם אפשר להדליק את המחשב מבלי לחשוש?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אתה יכול להדליק, חיברת טוב + הספק יחזיק.תקטין את התמונות בבקשה.אגב גם את החיבור וגם את הספק רואים בתמונות, אז באמת שאני לא מבין את השאלות שלכם לפותח הפוסט.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה שזה ספק HEC אני ראיתי זה שהספק שלו הוא 400 אני לא הצלחתי להסיק מהתמונה לא יכלתי להסתכל על המפרט בגלל התמונות העצומות האלו השאלות לגביי החיבורים נועדו כדיי שניהיה בטוחים שהכל שם מחוזק בצורה הנכונה כוונה שלא רופף
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הכל בסדר בחיבורים. הספק יחזיק. דרישת המינימום של 7900GS היא 350W ב 20A.במקרה שלך, אתה חיברת מתאם שנועד אם אין לך מובנה בספק חיבור של 6 פינים יעודי.אפשר להדליק. בהצלחה...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בתמונה רואים שזה HEC 400, ומהתמונות אי אפשר להסיק אף פעם שזה לא רופף. בכל מקרה, לפותח הפוסט: אני רושב שזה יהיה ממש חכם אם כבר פתחת את המחשב שלך לעשות קצת סדר בחוטים ונקיון. מה אתה אומר? :
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר תודה לכולם, הכל עובד כמו שצריך ובקשר לסידור, האמת, אני הרכבתי לבד את הספק כוח ( פעם ראשונה שלי - אתמול ) וזה הטוב ביותר שיכלתי לעשות... אם למישהו יש טיפים איפה לשפר זה יהיה מעולה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תודה לכולם, הכל עובד כמו שצריך ובקשר לסידור, האמת, אני הרכבתי לבד את הספק כוח ( פעם ראשונה שלי - אתמול ) וזה הטוב ביותר שיכלתי לעשות... אם למישהו יש טיפים איפה לשפר זה יהיה מעולה אבל לא חיברת את השני ("זה לא מחובר לשום מקום") לספק הכוח, תחבר גם אותו - גם לי יש את הכרטיס הזה, אני לא סתם אומר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.