עבור לתוכן

איכס! לסביות! תעופו לי מהחוף!

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/490/614.html#comm

אין כניסה ללסביות? פ', בת 21 ו-ט', בת 24, הן סטודנטיות שניצלו את ימי החופשה האחרונים לפני החזרה ללימודים, כדי לבלות יחד על חוף הכנרת. לדבריהן, הן הגיעו אתמול בלילה לחוף אמנון, שילמו מאה שקלים בכניסה, קיבלו מזרונים ממנהל החוף, התמקמו במקום מבודד ונרדמו כשהן מחובקות. ואולם, זמן קצר לאחר שהתעוררו בבוקר, הודיע להן מנהל החוף כי עליהן "להימנע מגילויי חיבה", ולעזוב את החוף.

אוקיי, אז ככה. בואו לא נתחיל להתווכח על אם זה כן או לא בסדר להיות הומו/לסבי ואם זאת מחלה ואם אפשר להרפא וכו' אלא נתעסק ב-2 סוגיות שעולות מן הכתבה. בהנחה והצעירות דוברות אמת והן רק ישנו מחובקות בחוף, לא היתה לאותו מר עזרא (הגובלין שחושב שהחוף של אבא שלו) הזכות להגיד להן דבר. במידה, אם נגיד, היו מתגפפות על החוף לעיני כל יכל גם להזמין את המשטרה. כמה פעמים ראיתם זוג סטרייטים מתחרמנים על החוף (מתחרמנים, לא יושנים מחובקים)? לך אחרי זה תאסור על הומולסביים לעשות אותו הדבר - אלא שאז נהייה כמו איראן שם אם תלך יד ביד עם זוגתך אתה עלול להסתכן במאסר. אם זה לא מספיק, החוצפן הזה עוד שם כיסא נוח וישב לידן וצפה בהן ישנות (מה? הוא חיכה למופע פורנו-לסבי?). נראה לי שהוא סתם התעצבן שהן לא נתנו לו להצתרף.

הסוגיה השניה היא - למה לעזזל יש כל מיני גזלנים שסוגרים עם גדר את כל החופים בכנרת וגובים על כך סכומי עתק? הרי החוק אומר שאין לגבות כניסה לחופים אלא רק לשירותים שניתנים בחוף. אם זאת, יש עשרות חאפרים שגידרו להם רצועת חוף ומתנהגים כאילו זה סלון הבית שלהם והכל מאד לא כשר אבל מסריח, מסריח מכסף. שמס הכנסה יציצו לקופה של "בעלי החופים" האלו פעם. כאילו מה יש בחופים האלו שאני צריכה לשלם סכומים כאלו לו רק בשביל הזכות לשים שם את כף רגלי? שירותים מלוכלכים בלי נייר טואלט, אין מלתחות, אין מקלחות ועל זה 70-120 שקל (תלוי בחוף). מה האנשים האלו עשו שהם בעלים של חוף? גירבצו ב-ש.ג. עם איזה שר במילואים? יש לשים סוף לדבר הזה. אם רוצים לגבות תשלום על הביקור בחוף אז שהדבר יעשה ע"י המועצה האיזורית ויפוקח ויעמוד בסטנדרטים - שירותים ומקלחות/מלתחות נקיים ומתוחזקים, שבילים, דשא (לא קוצים יבשים כמו ברוב החופים), פרגולות וכל השיט הזה כמו שעשו בחוף "מנדרין" ברמת-אביב.

• תגובות 39
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ט', שהתעוררה משנתה לפנות בוקר, שמה לב שמנהל החוף יושב על כיסא נוח ובוהה בהן כשהן ישנות.

לא נראה לי שהוא היה תמים במיוחד :smile1:

פורסם

גועל נפש מה שהולך פה.

בקרוב נצטרך לשלם כסף בשביל לעבור מרחוב לרחוב.

ולעניין אחר, כמו שאמרת- "להימנע מגילויי חיבה?" מעניין מה היה קורה אם אלו היו סטרייטים. היה בטח צופה ומעודד אותם. woo-hoo.

אבל, אני לא יכול להגיד שאני מופתע. האטימות של האנשים במדינה הזו כבר מוכרת לי היטב

פורסם

יש הבדל גדול בין הומואים ללסביות!!

וגם תלוי איזה לסביות!

הומואים זה איכס!

ולא רוצה לראות הומואים לא מתגופפים לא מתאגרפים לא מחפפשים ולא מנשנשים.

לסביות מצד שני, הממממממממממ אם הן נראות טוב, שיעשו את זה בכל מקום וכמה שיותר :)

עם הן נראות כמו זוג בוצ'יות ישר משטרה! זה גועל נפש!

פורסם

גם גנב שגונב כסף מאנשים על שירות שלא שלו(החוף)וגם גזען כלפי הקהילה ההומו לסבית פשוט בושה!

פורסם

איזה חרא של בנאדם

פורסם

טוב אל תהרגו אותי אבל המנהל..הוא אח של סבא שלי.... :'(

ואני רציני..... אני המוום אפילו יותר ממכם!!! בחיים לא תיארתי לעצמי שהוא כזה מנייק!!! :nixweiss:

פורסם

יאללה כולם לסקול את sagi_10!!!! :pissed: :pissed: :pissed:

(סתם צוחק למי שלקח אותי ברצינות...)

פורסם

אני לא מבין על מה הסערה. ברור לי שהן לא רק התחבקו

וברור לי שהוא לא סתם ישב על הכסא לידן או ביקש מהן בעדינות. בקיצור- אף אחד לא תמים

פורסם

יש הבדל גדול בין הומואים ללסביות!!

וגם תלוי איזה לסביות!

הומואים זה איכס!

ולא רוצה לראות הומואים לא מתגופפים לא מתאגרפים לא מחפפשים ולא מנשנשים.

לסביות מצד שני, הממממממממממ אם הן נראות טוב, שיעשו את זה בכל מקום וכמה שיותר :)

עם הן נראות כמו זוג בוצ'יות ישר משטרה! זה גועל נפש!

אני מקווה שאתה לא רציני, כי אם אתה כן, ברגעים אלו ממש נשלח אליך אגרוף בשלט רחוק היישר לעין שמאל.

פורסם

אוף אנשים מסכנים וחסרי חוש הומור ^^

פורסם

א) רוב הגברים ניהנים מ"גילויי חיבה" בין לסביות.

ב) יש אנשים שמפריע להם "גילויי חיבה" פומביים, באופן כללי.

ג) יש אנשים שמרגישים לא בנוח כשהם רואים זוג הומואים מבצעים "גילויי חיבה". אבל מצד שני, אם הם ייראו בדואי דופק חמור, זה יצחיק אותם והם יסתכלו ויצביעו...

ד) יש תופעות הרבה יותר גרועות מההשתלטות על החופים בכינרת, שקשורות לסוג כזה של בריונות... זה אחד מהדברים האחרונים שמטרידים אותי כאן...

פורסם

העיניין זה לא אתם אלה כאשר ילדים קטנים נקלעים במקרה לאותו חוף או כל מקום אחר לצורך העיניין ואז הם מקבלים נורמות התנהגות "פסולות"

לי אישית אין בעיה עם הומויים או לסביות , החיים קצרים ואם זה מה שעושה להם כיף אז שיהיה להם בכיף

בנוגע לעניין, אז אם לי היו ילדים קטנים לא היתי רוצה להתחבט בסוגיה של איך להסביר לילדה בת 4 למה שתי הבחורות האלה מתמזמזות בחוף או שני הגברים שם אחד על השני (איך החסידה נכנסת לסיפור ?) ... כשמדובר בבחור ובחורה אז יותר "קל" להסביר את התופעה

אך גם כאן יש גבול למה שניתן לעשות בפומבי לעניי אנשים , אחרי הכל זה לא מועדון ששם זה כבר נורמה

פורסם

אוף אנשים מסכנים וחסרי חוש הומור ^^

אם זה היה מכוון אלי, אז הרשה לי להסביר-

אני לא חסר הומור, פשוט איפה שאני גר הדעה שההוא שציטטתי כתב רווחת מאוד.

פורסם

אולי זה בגלל שאתה גר בסביבה של ערסים טיפשים אבל פה בפורום כמעט ולא גולשים ערסים טיפשים (חוץ ממוסרי) ולכן תוכל לקחת את ההודעה ההיא בצחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים