עבור לתוכן

MSI GF4Ti4200 128MB - עד כמה זכרונות ה4.0NS יגבילו אותי באוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני רוצה לדעת, אם אתם יכולים להעריך, עד כמה בערך אני אגיע עם הזכרונות באוברקלוק? (כמובן שעם קירור נורמלי וצלעות קירור לזכרונות).

פורסם

זה לא כזה סיפור גדול להוריד תוכנה ולבדוק נכון ?אבל אם כבר שאלת אין לכרטיס יכולת אוברקלוק מדהימות

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה סיפור גדול להוריד תוכנה ולבדוק נכון ?אבל אם כבר שאלת אין לכרטיס יכולת אוברקלוק מדהימות

האמת היא, ניסיתי לעשות אוברקלוק והגעתי למשהו כמו 310/530 ואז הכרטיס התחיל כבר לזייף ...

רציתי לדעת רק עד כמה הוא יגיע עם קירור. אם זה שווה את ההשקעה..

פורסם

רק תחליף את המאורר של הליבה ואז תנסה עוד , לא חושב ששווה לקנות קירור יעודי , תנסה לעשות משהו כמו שלי !

4269635.JPG

פורסם
  • מחבר

אמממ, לא שווה לנסות להגיע רחוק יותר עם הזכרונות? כי אני רוצה לפחות לעשות אוברקלוק לזכרונות ל570 מגה הרץ, או כמה שיותר. זה אפשרי עם קירור טוב לזכרונות? (אין לי בעיה להשקיע 100 שקל למשל, או 150.)

פורסם

לדעתי יש מצב

פורסם

תגובה ל Liquid

אתה יכול להגיע הרבה יותר לדעתי

יש לי כרטיס מסך של ASUS

GeForce 4 MX 440

והגעתי איתו ל 500 מגה הרץ לזכרונות ו 305 מגה הרץ לליבה והכרטיס רץ יופי אם קירור משופר

מאורר לליבה בלו אורב וקירור לזכרונות של Tt

פורסם

לי יש את אותו הכרטיס והגעתי ל584 מה"צ בזכרונות בלי שום קרור נוסף לכרטיס, מעל זה כבר קיבלתי Artifacts וקריסות.

במהירות הליבה הגעתי ל285 בלי קרור נוסף ול293 עם ההיטסינק/מאוורר המקוריים + AS3

עריכה: הכרטיס שהתכוונתי אליו הוא הMSI G4 ti4200 128 ולא האסוס.

ומפיסטו - איזה קוטר המאוורר ששמת על הליבה?

פורסם

לי יש ASUS TI4200 4.0NS והגעתי ל-CORE 320 ו- MEM 620 בלי שום תוספת קירור

פורסם
.

ומפיסטו - איזה קוטר המאוורר ששמת על הליבה?

70 ממ

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל רק עם 450 מגה הרץ בזכרונות .. הצלחתי להביא אותם עד 530 בלי קירור, ואז מתחילים כבר עיוותים. צלעות קירור יעזור לי להוסיף עוד איזה 50 מגה הרץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים