פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אין לי מסכים כחולים אם יש משהו זה יציאה ממשחקים שגם זה לא קורה הרבה.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים תנסה לעדכן את כול הדריברים של המחשב לוח אם / כרטיס מסך / Chipset וכדומה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר אני לא מאמין שזאת הבעיה אבל אני מוכן לנסות... אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד עדכונים ללוח אם ולChipsetיש לי לוח אם של אסוס M2N-E ****עריכההחלפתי בחזרה לזיכרונות שקיבלתי בהשאלה והיה אותה בעיה אז יכול להיות ש TWINMOS בסדר למרות הכל.הווינדוס גם אמור להיות בסדר ב 100% אז מה נשאר?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אז יש רק שתי דרייברים להתקין (ללוח אם)?? של הציפסט והכרטיס קול? אז פשוט להסיר את כל הדרייברים הקודמים ולהתקין חדשים?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר לא עזר .. רק קצת העלה לי את הציון ב DMARK06.יכול להיות שזה בעיה עם בקר הזיכרון?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ אבל האשכול עבר לדף השני אתמול.למישהו יש עוד רעיונות???
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים תקרא את חוקי הפורום, פעם הבאה אני לא יזהיר אותךאתה פשוט תקבל ישר אזהרה.אתה פשוט לא לומד לקח? אנא קרא את חוקי הפורום(כמו שהזכרתי לך מקודם) יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על הקפצת דיון באזהרה השלישית אתה תורחק/תושעה מהפורוםננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.