פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים משהו יכול להביא לינק לווירוס לא יביאו לך אותו כי אסור לפרסם כל מה שקשור לפריצות !
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תנסה להיכנס לSAFE MODE אם אתה לא מצליח להעלות את הWIN ושם תיכנס לאתר של סימנטק. אולי יש להם כלי שמתקן את זה.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים איך מתקנים תחרטא הזה? אחותי נכנסה לזה וזה מכבה לה תמחשבדבר ראשון תבטל לה את האופציה של הפעלה מחדש במקרה של קריסה.עושים את זה דרך המחשב שלי-מאפיינים-מתקדם-בלשונית הפעלה ושחזור-הגדרות ושם תבטל את האופצייה של "הפעל מחדש באופן אוטומטי".
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אני כרגע בעבודה, וכבר חמש אנשים ברציפות התקשרו להתלונן שהמחשב נכבה לבד כל הזמן.עכשיו לפחות, אני יכול לתת להם הסבר אחר על פני SASSER.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים גם לי שלחו וירוס היום מהאייסיקיו.אבל בגלל שזאת הייתה מישהי שלא דיברתי איתה איזה שנה שאלתי אותה מה זה לפני ששמרתי את זה ,והיא אמרה שהיא לא שלחה כלום וזה בטח וירוס.האתר נראה ככה אז תזהרו:http://at.tuijdnerionksadewin*.com*/images*/fghj*/oew*/34532.jpg
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בטעות לחצתי פעם אחת על הלינק. לדעתי הספקתי לסגור את האתר לפני שהוא עלה.איך אפשר להיות בטוח? יש לי קספרסקי והוא לא 'צעק' על כלום.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים בטעות לחצתי פעם אחת על הלינק. לדעתי הספקתי לסגור את האתר לפני שהוא עלה.איך אפשר להיות בטוח? יש לי קספרסקי והוא לא 'צעק' על כלום.המחשב שלך בסדר אם עוד לא פתחת את זה וגם יש לך קספרסקי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.