פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים היישלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה:http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpgבהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל.ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.)אז תיזהרו גם מהלינק הזה..(אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים יש עוד אחד- גם כתובת מוזרה שבסופה יש קובץ בשם beeee.jpgמזל שאני לא לוחץ על לינקים שבאים בלי הסבר.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מזל בהתחלה אכלתי את זה לא הבנתי למה כולם שולחים אמרתי בוא נפתח נראה מה זהאבל קספרסקי הזהיר אותי.תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים טוב מה נסגר? כל יום וירוס חדש באייסיקיו?? חאלססססס זה כבר ניהיה יותר מסוכן מאימייל....
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אני לא רוצה להיות מנייק אבל אני חושב שהמקום שהכי טוב לדבר על הנושא זה בפורום תוכנות לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הודות לאחי שפתח את הקובץ לפני שבוע,המחשב שלי מלא וירוסים שמשכפלים את עצמם וכלום לא מסיר אותם,יש למישהו פתרון?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הלינק הוא לתמונה אבל שאתה ניכנס אליו זה משתנה לקובץ EXE והנוד ישר זיה אצלי את זה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא ממש הבנתי, זה וירוס שנשלח דרך האייסי בצורה אוטומטית? כלומר ללא "עזרה" של השולח? (המשתמש באייסי שממנו מקבלים את הקישור) גם אני קיבלתי אותו איזה 4 פעמים, אבל ה AV העיף אותו מייד. בתמונה אפשר להכניס וירוס@ עכשיו הוא ישאל "איך בדיוק??!@@!#!"
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא ממש הבנתי, זה וירוס שנשלח דרך האייסי בצורה אוטומטית? כלומר ללא "עזרה" של השולח? (המשתמש באייסי שממנו מקבלים את הקישור) גם אני קיבלתי אותו איזה 4 פעמים, אבל ה AV העיף אותו מייד. עכשיו הוא ישאל "איך בדיוק??!@@!#!" אמממ אפשר לדבר פה על פריצות וכו'? לא נראה לי תיקרא מדריכים בגוגל
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים יש חור אבטחה באיי סיי קיו. כאשר הבן אדם ניכנס ללינק הוירוס (התולעת יותר נכון) מתחיל לשלוח את עצמו לכל הרשימה של אותו בן אדם ובאותו זמן לחבל גם במחשב.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים משום מה הקישורים הללו מסתובבים רק ברשת הישראלית מתיי יתקנו אמרו שיתקנו ולא תיקנו כבר שבועה עבר מאז שהיה לינק של וירוס בקובץ EXE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.