עבור לתוכן

האם כדאי לקנות הכרטיס Geforce 7800GTX 256 ב 1300 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח.

זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ?

\או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ?

בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?

פורסם

קנה X1950PRO ב 1350 שקל מנועה

פורסם

הוא יותר טוב מ 7900GS???.....

אם כן אני קונה !

פורסם

מי ה x1950pro ? אם כן אז כן :)

פורסם

היי חברים :)

יש לי שאלה נוספת לגביי ה-7800GTX.

לפי המפרט שלו, הוא כרטיס משתלם למדיי. בדקתי אותו בהשוואות שבוצעו בין שורה של כרטיסים, ולפי דעתי לפי המבחנים, הוא הכי משתלם ביחס למחיר לכרטיס של 256 MB.

בכל אופן, אם משווים בינו, לבין ה-7900 SLI 256, ה-7900 קצת יותר טוב, אבל הוא עולה גם 300 שקל יותר. הוא גם קיבל תוצאות יותר טובות של FPS מול כרטיסי הרדאון ברוב המקרים.

http://www23.tomshardware.com/graphics.html

הבעייה היחידה בבדיקה, שהיא התבצעה באפריל השנה, לפני חצי שנה... יכול להיות שיש כרטיסים חדשים שלא נכללים בה?

אתם מוזמנים לבדוק ולהגיב :

פורסם

X1950PRO>7800GTX 256MB, נקודה.

וגם יותר זול.

פורסם

אני מוצא את זה מאוד מעניין שהם מוכרים כרטיס שעל פי האתר של אסוס בכלל לא קיים, אין ביקורת בודדת עליו ברשת ולא ניתן למצוא אותו באף חנות אחרת בארץ או אפילו בארה"ב לצורך העניין (ראה www.bizrate.com). שלא לציין שהכרטיס אמור להיות מתומחר ב-$250-300 מה שהופף את המחיר בדיגמה לזול בצורה לא רציונלית במיוחד בשביל מוצר של Asus שבדרך כלל עולים יותר מחברות אחרות.

גם הכרטיס של Connect3D בנעה לא מופיע באתר של Connect3D ולא ניתן למצוא עליו ביקורות כלל אגב. הכרטיסים אמורים להיות משווקים רשמית בסביבות אמצע החודש אז סביר להניח שהם אכן יהיו זמינים בקרוב ואם התמחור אכן יהיה באזור ה 1350 שקל שווה לחכות קצת.

פורסם

זו סה"כ הזמנה מוקדמת וגם אני חושב שהמחיר של הכרטיס של אסוס הוא מפתיע בלשון המעטה.

פורסם

שווה לחכות ולראות כאשר המוצר באמת יהיה זמין, היו כבר מקרים בהם מחירים של הזמנה מוקדמת שונו בדיעבד על ידי החנות.

פורסם

לשלם עכשיו יותר חבל. מקסימום לחכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים