פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ.טמפרטורת מארז 26-28 מעלות.כונן קשיח 28 מעלותלוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות.גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים.טמפרטורות טובות?
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים מחבר הכל קירור אוויר, אין לי מצלמה אחרת הייתי מראה לכם תמונות...אובכן יש לי מארז שקניתי בנפרד קדחתי עם מקדח כוס 2 למעלה בין הספק לסי די 2 חורים של 80מ"מ ושמתי שם מאווררים קצת רועשים אבל דוחפים הרבה אוויר ועוד 2 חורים בצד המארז ליד הזיכרונות והלוח ואחד ליד הכרטיס מסך...ושוב 80 מ"מ חזקים ויש לי עוד מאוורר אחד מקדימה שמכניס אז הסידור הוא 2 למעלה מכניסים אחד מקדימה מכניס אחד מהצד מכניס ואחד מהצד מוציא... למעבד שמתי גוף קירור של Spire...לא זוכר את הדגם הוא כולל מאוורר דיי שקט ומרחתי AS3 שמח לשמוע שהצלחתי! להגיע לתוצאות טובות.
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים האמתי כדאי שתשנה קצת את הסידור של המאורריםשהמצד ומקדימה יכניס ומלמעלה יוציא...פשוט חום עולה, אז יותר הגיוני שמלעמה יצא האויר אחרי שהוא התחמם ועלהוזה באמת לא הגיוני שכל כך קר למעבד שלך
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים בקשר לסטפינג, לפי מיטב ידיעתי הסטפינגים הטובים יותר לא עובדים בטמפרטורות נמוכות יותר אלא מגיעים למהירויות שעון גבוהות יותר על אותן הטמפרטורות.ובאמת הטמפ' לא נשמעות הגיוניות לקרור אוויר (טוב, לפחות אם אתה לא בסיביר ויש לך איזה SLK800 ודלתא..)
פורסם 2002 בנובמבר 823 שנים שמע, אמנם אנחנו חווים חורף וירידת טמרטורות עקבית, אבל עדיין אילו טמפרטורות נפלאות, תחשוב מה אתה יכול לעשות איתן כי יש לך בסיס טוב מאד שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.