עבור לתוכן

האם הטמפרוטורות לאחר המודינג שלי טובות?

Featured Replies

פורסם

מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ.

טמפרטורת מארז 26-28 מעלות.

כונן קשיח 28 מעלות

לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות.

גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים.

טמפרטורות טובות?

פורסם

נהדרות , איזה מודינג עשית ?

פורסם

מאוד טובות!! ;)

מה עשיתה בשביל טמפרטורות כל כך טובות?

פורסם

טמפ' לא הגיוניות ללא קירור מים או קרח ::)

פורסם
  • מחבר

הכל קירור אוויר, אין לי מצלמה אחרת הייתי מראה לכם תמונות...אובכן יש לי מארז שקניתי בנפרד קדחתי עם מקדח כוס 2 למעלה בין הספק לסי די 2 חורים של 80מ"מ ושמתי שם מאווררים קצת רועשים אבל דוחפים הרבה אוויר ועוד 2 חורים בצד המארז ליד הזיכרונות והלוח ואחד ליד הכרטיס מסך...ושוב 80 מ"מ חזקים ויש לי עוד מאוורר אחד מקדימה שמכניס אז הסידור הוא 2 למעלה מכניסים אחד מקדימה מכניס אחד מהצד מכניס ואחד מהצד מוציא...

למעבד שמתי גוף קירור של Spire...לא זוכר את הדגם הוא כולל מאוורר דיי שקט ומרחתי AS3 :hi:

שמח לשמוע שהצלחתי! להגיע לתוצאות טובות.

פורסם

האמתי כדאי שתשנה קצת את הסידור של המאוררים

שהמצד ומקדימה יכניס ומלמעלה יוציא...פשוט חום עולה, אז יותר הגיוני שמלעמה יצא האויר אחרי שהוא התחמם ועלה

וזה באמת לא הגיוני שכל כך קר למעבד שלך

פורסם

אולי הוא נפל על סטפינג טוב....

חשבת על לעשות אוברקלוק?

פורסם

בקשר לסטפינג, לפי מיטב ידיעתי הסטפינגים הטובים יותר לא עובדים בטמפרטורות נמוכות יותר אלא מגיעים למהירויות שעון גבוהות יותר על אותן הטמפרטורות.

ובאמת הטמפ' לא נשמעות הגיוניות לקרור אוויר (טוב, לפחות אם אתה לא בסיביר ויש לך איזה SLK800 ודלתא..)

פורסם

שמע, אמנם אנחנו חווים חורף וירידת טמרטורות עקבית, אבל עדיין אילו טמפרטורות נפלאות, תחשוב מה אתה יכול לעשות איתן כי יש לך בסיס טוב מאד שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים