עבור לתוכן

בעיה בקריאה מכרטיס זיכרון Fujfilm XD type H 512MB דרך קורא כרטיסים

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון - Fujfilm xD type H 512MB ועשיתי לו פירמות במצלמה שלי - Fujifilm FinePix A205 ,המצלמה שומרת עליו וקוראת ממנו מצויין, המחשב אינו קורא את כרטיס הזיכרון בכלל (אני מוציא את הכרטיס מהמצלמה ומחבר דרך קורא זיכרונות ל USB במחשב) והוא כן קורא זיכרון ישן שלי של 16MB. על הקורא זיכרון שלי לא רשומה חברה והוא היה הכי זול, רשום עליו xD memory adapter...USB2.0 הוא מזוהה ב Windows XP כ - Myson CS8819A2-105 00 USB Device. כאשר אני מנסה לפתוח את הכונן של הקורא זיכרון אני מקבל שגיעה שהכרטיס אינו מפורמט ושאלה אים לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו דרך המחשב אבל אז הוא לא קריא במצלמה. כלומר הפירמוט של המחשב מתאים רק למחשב והפירמוט של המצלמה מתאים למצלמה... אני למרות זאת מצליח לשחזר את התמונות המצולמות עם התוכנה - GetData-Recover My Files אני הייתי רוצה לשמוע איך אולי ניתן לפתור את הבעייה ולקרוא את התמונות מההתקן בלי התוכנה.....הרי זה אמור להיפטח ישר...

כמו כן ניסיתי לחפש דרייבר של הקורא כרטיסים שלי לפי ההתקן שלו - Myson CS8819A2-105 00 USB Device הם נותנים דרייבר רק ל windows 98se ורושמים ש-XP צריך לפעול אים ההתקן בלי דרייברים מיוחדים...

פורסם

אפשרויות:

- הקורא כרטיסים לא קורא טוב את הכרטיס (Type H זה חדש?).

- שאלה: כאשר הכרטיס במצלמה והמצלמה מחוברת למחשב, אתה מצליח להעביר את התמונות?

- הכרטיס תקול, תבדוק אולי עם חבר שיש לו מצלמה / קורא כרטיסים אחר.

יכול להיות שהכרטיס "מתקדם" יותר מהמצלמה / קורא כרטיסים. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את קורא הכרטיסים בגלל הסיבה שאין לי קבל מתאים כדי לחבר את המצלמה למחשב, היא עצמה די ישנה ולקחתי אותה ממישהוא (2 מגה פיקסל) ...

זה הוא קורא הכרטיס שלי - http://www.a-mego.com/detail/58753/58753.html

המצלמה שומרת תמונות בכרטיס ללא שום בעיה וגם שולפת ממנו תמונות ללא שום בעיה.

הוינדוס לאומת זאת אומר שיש צורך בפירמוט הכרטיס... ואת התמונות אני מצליח לשחזר ללא בעיה דרך התוכנה Recover My Files בוינדוס. אים אני מפרמט את הכרטיס בוינדוס אז הכרטיס ניקרא במחשב אבל המצלמה רושמת שגיאה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים