פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים פורטרט שצולם ע"י מור (MoRtZkInG), אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות לצילום נכון. היום בתערוכת HomeTheater. ה-EXIF בתמונה למעוניינים.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים HOLY CRAP ברח לי השם אבל אלה אוזניות ברמה אלוהית...המגברים (2!) לא נראים ג'נרים גם הם ;D בקשר לתמונה, גונים טובים, חבל שהוא מסתכל למצלמה ולא באמת נהנה מהאודיו
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים דווקא המבט לכיוון "עושה לי את זה"...כאילו הוא אומר אני "ברילקס".... וגם מאיזה כיוון שלא תסתכל זה נות את האפקט "אני מביט בך".אני אישית חושב שזה מושלם.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר אני לא יודע איך הבנת, אבל זה אני שמופיע בתמונה. 8) ...ועל הראש שלי יש אוזניות בשווי 5,200 ש"ח (אוזניות+מגבר).
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים יו איך יכולתי לפספס אני פשוט אוהב סאונד באסה איזה אוזניות בידיוק אלה ? + קישור יש ? התמונה ממש איכותית ממש אגב חשבתי זה אנטולי הוא קצת דומה לו (את אנטולי ראיתי בפרופיל )
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים עכשיו חזרתי מהרכבת, איחרתי אותה ב2 דקות :'( לא נורא פעם הבאה...(צרבתי לי דיסק והכנתי את המצלמה כבר...חבל) אה ונזכרתי בשם, STAX, אוזניות אלקטרו סטטיות מסין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.