עבור לתוכן

בעיה רצינית..קשור לכרטיס מסף (מצורפת תמונה)

Featured Replies

פורסם

הספק זה לא הבעיה תאמין לי

הספק של OCZ 700W

טוב ...:) טעות שלי סליחה

אני התבלבלתי עם משהו אחר הפוסט הזה ..

לא משנה העיקר הבריאות

1) הרס"R קבע שהחייל צדק ולכן נתן לו רק שעה ביציאה(בולבלו לא עבר ברית מילה לכן יש לו עד יום חמישי לתקן את הבעיה ! )

2) היחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו

3)בברכה הרסר אלמוג

פורסם

עוד לא הכל אבוד...

יש לפעמים ל-Windows בעייה עם הזכרונות שיושבים על כרטיסי ה- PCI-e והם יוצרים קונפליקט עם ה-RAM של המערכת.

תנסה להסיר את הכרטיס (פיזית + ניקוי דרייברים) ותן ל-Windows לעלות בלעדיו (אם יש לך כ. מסך אחר או Onboard זה הזמן להשתמש בהם) ואח"כ תתקין מחדש את הכרטיס.

תבדוק שהמולקס של ה- 12V מחובר היטב ותנסה גם לעבור ל-Rail אחר של 12V בשביל לשלול את הספק.

פורסם

תבדוק שהחיבורים חזקים ותומכים טוב

תבדוק שהמאוור באמת מקרר ושהכרטיס מסך לא חם (לא לגעת במצב של חשמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch:)

ואם עדיין יש בעיות .. תנסה כרטיס מסך אחר אם אתה יודע לעשות ככה ויש לך איזה ספיר..

מה שמוזר

שעל Safe MOde זה עושה בלי היווטים???

או שזה מצליח לעלות תוינדוס אבל יש עיווטים..

(תן למחשב להירגע)

(אצלי אני שם לפעמים 5 ימים ולא קורה כלום..)

תסתכל על התמונה ותבין שהמחשב עולה ב Safe Mode.

יש לי איזה תאוריה שאני לא בטוח שתעבוד - נסה לצרוב לו ביוס חדש של אותה ליבה של הכרטיס מסך - נגיד היה לך 6800gs אז צרוב לו 6800gt (זוהי סתם דוגמא).

נסה אין לך מה לאבד מקסימום אם לא יעבוד תחזיר לביוס המקורי.

בהצלחה תעדכן אותנו :xyxthumbs:

למה להציע כזה דבר? אולי אין לו כל כך מה להפסיד אבל אתה טועה לצרוב ליבה אחרת(נקרא גם Bios MOD) עובד רק על כרטיסים מסוימים, אם הצריבה נכשלת או לא גירסת הביוס אינה תואמת את הכרטיס לא תהיה אפשרות שיחזור

aviv512 בדקת עם כרטיס מסך אחר?

פורסם

ברור שאפשר לשחזר... אם זה לא יעלה עם ביוס אחר אז אפשר לצרוב את הביוס הקודם - תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

לדעתי הכי טוב שתחזיר אותו לחנות כול עוד יש לך עליו אחריות וככה הבעיה תפתר בצורה הכי טובה!

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הכרטיס ונתתי למחשב לפעול משהו כמו 2 דקות... החזרתי את הכרטיס בחזרה אבל הבעיה לא נפתרה..

בכל מקרה מחר יש לי יום חופש נקח את המחשב לתקון..

אני מודה לכולכם על העזרה תודה רבה :yelclap:אני אעדכן אתכם שוב למקרה שמשהו יתקל בבעיה דומה

מחשבים זה לא עסק קל

פורסם

ברור שאפשר לשחזר... אם זה לא יעלה עם ביוס אחר אז אפשר לצרוב את הביוס הקודם - תקן אותי אם אני טועה.

איך בדיוק אתה יכול לשחזר את הביוס אם אין לך בכלל תמונה על הצג?

צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף שאפשר לחבר במקביל...

פורסם

גם לי הייתה בעיה בסגנון הזה, אמנם רק במשחקים-אבל הייתה:( הכרטיס שלי הוא 6600GT LEADTEK ופשוט שלחתי לחנות ובתוך שבועיים, החזירו לי כרטיס חדש.

דווקא הכרטיסים של LEADTEK נחשבים אובר קלוקרים ואמינים ומהירים וזולים..ויש כל כך הרבה תלונות על תקלות:(

פורסם

בלוחות העסק יותר קל במידה ועידכון הביוס כושל אפשר לצרוב מחדש אם יש לך לוח דומה, בכרטיסי מסך העסק בכלל לא פשוט היות ואתה לא יכול להעלות את המחשב עם כרטיס מסך עובד , לנתק אותו באמצע ולחבר את הכרטיס שכשל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים