עבור לתוכן

בעיה רצינית..קשור לכרטיס מסף (מצורפת תמונה)

Featured Replies

פורסם

המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות...

באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב.

לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה

המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \

הנה preent screen שעשיתי -

123123123hu4.jpg

מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש...

מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך

ממתין..

פורסם

נראה שיש לך בעייה בכרטיס מסך, תבדוק שהכרטיס מחובר כמו שצריך והמאורר עליו עובד, כמו כן כדאי כי תנסה עם כרטיס מסך אחר

פורסם

תבדוק שהחיבורים חזקים ותומכים טוב

תבדוק שהמאוור באמת מקרר ושהכרטיס מסך לא חם (לא לגעת במצב של חשמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch:)

ואם עדיין יש בעיות .. תנסה כרטיס מסך אחר אם אתה יודע לעשות ככה ויש לך איזה ספיר..

מה שמוזר

שעל Safe MOde זה עושה בלי היווטים???

או שזה מצליח לעלות תוינדוס אבל יש עיווטים..

(תן למחשב להירגע)

(אצלי אני שם לפעמים 5 ימים ולא קורה כלום..)

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי למה לחזור?

בכול מקרה אם הכרטיס מסך דפוק אז זה לא משנה איפה אתה מריץ אותו Windows/Safe Mode

פורסם

לי זה נראה כמו כרטיס מסך שנשרפה לו הליבה.

ויכול להיות שהוא עולה לו רק ב-safe mode בגלל ששם הרזולוציה מאוד נמוכה ולא מפעילה עומס על הכרטיס.

כשקרה לי משהו כזה הייתי צריך לממש את האחריות. מקווה שתסתדר

פורסם

היה לי אותו מצב לפני שנה וחצי עם leadtek 6800gt בגלל ספק כוח ג'נרי ומסכן שדפק לי אותו.

בכל אופן הכרטיס נדפק אבל האחריות חיסתה לי על זה וקיבלתי זיכוי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התגובות... כנראה שנשרף משהו.. אני אראה מה אני אעשה

ניקח אותו לתיקון יום ראשון נראה מה יקרה..

אני אעדכן אתכם..

שוב תוגה :)

פורסם

תראה עם יש לך ספק כוח ג'נרי אז הוא ידפוק כמעט כל כרטיס מסך - תחשוב לקנות ספק כוח נורמלי.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

הצלחתי להעלות את המחשב על ווינדוס, התקנתי כל מה שצריך, חוץ מכל מה שקשור לכרטיס מסך... שזה גורם למין איטיות

ולצערי אני צריך לשלוח את הכרטיס לתיקון מכיוון שהוא הגיע מחו"ל..(מה שלא נראה לי שיקרה)

בקיצור אני ינסה בכמה ימים האלה לנסות לסדר את זה

דיברתי עם כמה אנשים שמבינים ואמרו לי לנסות לשחק עם ההגדרות של התצוגה או משהו כזה

עכשיו הצלחתי להתמקד יותר בבעיה, נכנסתי ל EASY INFO למי שמכיר.. (מגיע עם משחקים של EA)

ושם תחת display memory היה 0 (אפס)... כלומר יש איזושהי בעיה עם הזיכרון של הכרטיס מסך.. וזה מה שמוזר פה עם הזיכרון נשרף אין שום מצב שהמסך מציג משהו בכלל...

ננסה להתקין דרייבר...

ועוד שאלה קטנה - יכול להיות שמידע אחרון שנשמר השתבש או התנגש...יש אפשרות לאפס את הכרטיס מסך? במילים אחרות ל'נקות' את הכרטיס..

פורסם

יש לי איזה תאוריה שאני לא בטוח שתעבוד - נסה לצרוב לו ביוס חדש של אותה ליבה של הכרטיס מסך - נגיד היה לך 6800gs אז צרוב לו 6800gt (זוהי סתם דוגמא).

נסה אין לך מה לאבד מקסימום אם לא יעבוד תחזיר לביוס המקורי.

בהצלחה תעדכן אותנו :xyxthumbs:

פורסם

פשוט לא להאמין :-\

יש לי גם כרטיס של LEADTEK 6600GT עם אותה הבעיה

פורסם

אני חושב שהזיכרון יתחמם יותר מידי .

1) תבדוק עם הכרטיס עושה אותה בעיה עם מחשב אחר ...

2) SAFE MODE - לפי מה שזכור לי משתמש ב DRIVER בסיסי של המסך (לא מנצל את הזיכרון הפנימי שלו GDI ישיר)- אין לי בסיס לזה (מניסון שלי)

3) תפתח את המחשב כך מאורר שולחן גדול ..ותפעיל את המחשב עם המוארר הזה אם זה נפתר זה אומר שיש לך בעיית סירקולציה ...רצינית

4) היחלתי לחייל דרך הצלחה בהמשך דרכיו.

5) ברכה הרס"ר אלמוג.

פורסם
  • מחבר

בקיצור נדפקתי. קניתי xfx geforce 7950 gx2 extreme

הספיק להיות אצלי חודש וכבר נדפק.. עין רעה או מה שזה לא יהיה

פורסם

שמע שחושב שתדע ש ברגי שאתה פונה ל מכלולים של HIGH END אתה מוייב להשתמש בספקים איכותיים

(לא בגלל שספק גנרי לא טוב ....אבל בגלל שמדובר בהספקים גבוהים לפרקים לזמן ארוך ...ספק גנרי נכשל בזה...מנסיון)

פורסם
  • מחבר

הספק זה לא הבעיה תאמין לי

הספק של OCZ 700W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים