עבור לתוכן

האם אתם שונאים ילדים קטנים?

מה היחס שלך לילדים קטנים? 1,432 הצבעות

1. 1. מה היחס שלך לילדים קטנים?

• הם החיים שלי!
    • תלוי בגיל.
    • אין לי סבלנות אליהם.
    • שונא אותם בדם!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה).

אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס!

נ.ב

מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.

פורסם

עד גיל מסוים הם הדבר הכי חמוד שיש, אחרי זה זה כבר אינדבידואלי.

פורסם

בחופש הייתי מדריך בקייטנה.

למזלי, קיבלתי קבוצה של ילדים בני 6. :)

הם חמודים וטובים.

מדריכים שקיבלו ילדים בני 10 רצו להתאבד :P מגיל 8 הם הופכים להיות שטנים קטנים...

פורסם

האמת, אני שונא ילדים קטנים, אני שונא ילדים גדולים, אני שונא ילדים חד וחלק.

ד.א

גם מבוגרים אני שונא (אז את מי זה משאיר לי, את הכלב שלי ואת החתול שלי שאותם אני אוהב המון המון).

פורסם

תלוי מאוד.

יש ילדים קטנים מאוד מפונקים שבא לי להוריד להם את הראש, ויש ילדים חמודים שלהם בא להוריד לי את הראש :-X

פורסם

רוב הילדים עד גיל 5-6 חמודים מאוד (אבל יש כאלה שבאמת לא היה מזיק להוריד להם את הראש...) אחרי זה כמעט כולם הופכים להיות ילדים מעצבנים...

אבל אני אישית שונא אנשים באופן כללי... כולם מפגרים...

פורסם

שמע, תלוי בהגדרה שלך ילדים קטנים, אני מגדיר ילדים קטנים לגיל 0 עד 18, כשהפרמטר העיקרי זה התנהגות, אם הם מתנהגים כמו "ילדים קטנים" אז אין לי סבלנות אליהם, אבל לא שונא אפחד.

-ג'ו

פורסם

כל מי שרושם פה אם הוא אוהב ושונא ילדים קטנים, בבקשה תרשמו גם את הגיל שלכם.

תודה.

לי הם פחות מפריעים היום מאשר פעם, היום דווקא ילדים קטנים נראים לי סבבה, לא כמו פעם שבקושי הייתי סובל את אחי הקטן

פורסם

כל מי שרושם פה אם הוא אוהב ושונא ילדים קטנים, בבקשה תרשמו גם את הגיל שלכם.

תודה.

לי הם פחות מפריעים היום מאשר פעם, היום דווקא ילדים קטנים נראים לי סבבה, לא כמו פעם שבקושי הייתי סובל את אחי הקטן

אוקי, לצורך העניין 17+ [למרות שזה רשום לי בפרופיל :x ]

שלא תגיד שאני ממרה את פי המנהל! :hat::silly:

פורסם

יש לי אח קטן בן 8 וחצי שלפעמים בא לי לזרוק אותו מהחלון בקומה השניה באמצע שהוא יושן, הוא מעצבן בטירוף, כנראה בגלל שאמא שלי פשוט רכה איתו, אני פשוט רואה סיטואציות שהיא מדברת איתו בעדינות שבזמן הזה פשוט הייתי מעיף לו וואחד סטירה, זה פשוט פלא שלא פצעתי אותו קשה עד כה.

אני בן 17 אם זה משנה משו...

פורסם

אם יש דבר יותר גרוע מילדים קטנים אז זה ילדים קטנים שנמצאים בחברתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

תזכרו את זה אין דבר כזה ילדים קטנים טובים!!

פורסם

יש ויש

בדרך כלל אין לי בעיה איתם אבל יש את אלה שפשוט בלתי נסבלים, בא לך לתלות אותם :pissed:

או או ,אני מכיר כמה כאלה.

פורסם

I EAT A BABY

I want my baby back, baby back, baby back, baby back, baby back, baby back ribs! Chili's! Baby back ribs!

Baby, the other, other white meat! Baby, it's what's for dinner!

6a00b8ea06ece0dece00c2251c31a2549d-200pi

תלוי בגיל- אני אוהב אותם רכים, עם הרבה רוטב.

פורסם

:xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יש לי אח קטן בן 8 וחצי שלפעמים בא לי לזרוק אותו מהחלון בקומה השניה באמצע שהוא יושן, הוא מעצבן בטירוף, כנראה בגלל שאמא שלי פשוט רכה איתו, אני פשוט רואה סיטואציות שהיא מדברת איתו בעדינות שבזמן הזה פשוט הייתי מעיף לו וואחד סטירה, זה פשוט פלא שלא פצעתי אותו קשה עד כה.

חחח בדיוק ככה אבל לא לאחי אלה לחברים של אחי!!! איזה מתלהבים כולה בכיתה ג'! באים אלי בפוזות

אבל יש לי בת דודה...אם היא לא הייתה בת דודה שלי אז הייתי הופך לפדופאיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים