עבור לתוכן

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים

Featured Replies

פורסם

התאמנתי אצל אלי בתחרותית איזה שנתיים וחצי ושלושה שנים אצל מאמנים אחרים.

ממש לא! נסה לחבוט נורמאלי עם טופ ספין טוב עם בולג ובלי בולם. אתה תראה איזה הבדל יש! המחבט רועד! עם בולם(כן, גם העיגול...) זה גם מוריד את הרעש וגם גורם למחבט לא לרעוד!

-אתה יודע מי אמר לי את זה? יורם ועוד ילד מהנבחרת. תאין לי שאני יודע על מה אני מדבר. אולי אתה תרגיש הבדל פסיכולוגי אבל באמיתי לא יהיה שום הבדל חוץ מצליל שונה.
שאלתי רק אם מישהו יודע איפה אני משיג(בולם חוט),
-אמרתי לך אין דבר כזה. תשאל אפילו בכל חנות.

וגריפ איכותי עולה משהוא כמו 30 שקל בכל חנות טניס/ספורט.

פורסם

לפותח התרד, אם אתה מעוניין במישהו מקצועי שיש לו מכונה בבית ויעשה לך את זה בזיל הזול

דבר איתי בפרטי, אם אתה מעדיף מרכז טניס אז לך למרכז הטניס יפו בקומה השנייה במבנה הוא שוזר ב 90 או 100 תלוי בגיד.

בקשר לזה שמחפש בולם קוו ולא עיגול, כבר לא מייצרים אותם וגם אם כן מאד קשה להשיג, אבא שלי אוהב לשחק

עם הקוו והביא בזמנו הרבה, תבדוק באתר tenniswarehouse, אם יש להזמין או מחול בכלל, בארץ נדיר למצוא.

והבולם חוץ מרעש שונה, בעיקר שומר על המפרק של היד שלא יקבל זעזועים, בקשר לטופ ספין זה פסיכולוגי.

פורסם

והבולם חוץ מרעש שונה, בעיקר שומר על המפרק של היד שלא יקבל זעזועים, בקשר לטופ ספין זה פסיכולוגי.

זה מה שהתכוונתי... :)

פורסם

תשמע אני פרשתי מטניס ועברתי לקאפואירה מהרבה סיבות אבל אחת מהם כי זה ספורט יקר וברמות. אתה תגלה שכשתתקדם אתה תתצטרך לפחות שני מחבטים, אימוני כושר, לפחות איזה 8 שעות טניס בשבוע, תחרויות, גידים שנקרעים כל שבוע,כדורים, בגדים, הסעות ועוד הרבה.

המשחק עצמו נחמד אבל הדברים שמסביבו יותר מידי יקרים (לפחות לי).

8 שעות בשבוע? באיזה סרט אתה חי? שחר פאר מתאמנת 7 שעות ביום.

אם אתה רוצה לצאת שחקן, אתה צריך להשקיע "קצת" יותר מ8 שעות בשבוע...

פורסם

הוא לא התכוון למקצוען אמיתי...

הוא התכוון סתם ילד שהולך לתחרויות..

אבל ת'אמת גם אלה שבנבחרת במרכז הטניס מתאמנים לפחות 5 שעות ביום....

פורסם
8 שעות בשבוע? באיזה סרט אתה חי? שחר פאר מתאמנת 7 שעות ביום.

אם אתה רוצה לצאת שחקן, אתה צריך להשקיע "קצת" יותר מ8 שעות בשבוע...

-תאמין לי כשכל אימון של שעה עולה איזה מאה ומשהוא שקל זה כן הרבה, שלא לדבר על אימוני הכושר, גידים, תחרויות (צריך לשלם כסף אם אתה רוצה להישתתף), תיקים. מחבטים, כדורים, גריפים, נעליים (כל איזה חצי שנה הייתי צריך להוציא 400 שקל על נעליים חדשות). אז רק שתבינו כמה זה ייקר, ובינינו גם בדרך כלל לא משתלם, אלא אם אתה איזה זקן שרוצה להעביר בוקר בכיף.
הוא לא התכוון למקצוען אמיתי...

הוא התכוון סתם ילד שהולך לתחרויות..

אבל ת'אמת גם אלה שבנבחרת במרכז הטניס מתאמנים לפחות 5 שעות ביום....

5 שעות ביום :lol:. תאמין לי הם כל החיים שלהם מעבירים במרכז, אין להם חיים. ישר אחרי בית ספר טסים למרכז,חוזרים לבית באיזה 9 בעקב (כולל ימי שישי)4 :lol: :lol: :lol:. זאת עוד סיבה שפרשתי.
פורסם

גם אני פרשתי :)

לא היה לי זמן לזה..

סוף שנה שעברה בתקופת הבגרויות היה לי ולחברים שלי מלא מלא זמן חופשי בבצפר, אז היינו הולכים למגרשי הטניס של האוניברסיטה(אני לומד במכללת אורט) והיינו משחקים שם שעות בזמן חלונות, אחרי בגרויות, לפני מתכונות..

למזלי, 5 ילדים אצלנו בכיתה יודעים לשחק טניס. 3 סתם הצטרפו ושיחקו טיפה והיה שווה! טורנירים משחקונים וזה..

עכשיו אני משקח עם חבר\3 חברים כל איזה חודש באיזו שבת\שישי...

פורסם

-תאמין לי כשכל אימון של שעה עולה איזה מאה ומשהוא שקל זה כן הרבה, שלא לדבר על אימוני הכושר, גידים, תחרויות (צריך לשלם כסף אם אתה רוצה להישתתף), תיקים. מחבטים, כדורים, גריפים, נעליים (כל איזה חצי שנה הייתי צריך להוציא 400 שקל על נעליים חדשות). אז רק שתבינו כמה זה ייקר, ובינינו גם בדרך כלל לא משתלם, אלא אם אתה איזה זקן שרוצה להעביר בוקר בכיף.

5 שעות ביום :lol:. תאמין לי הם כל החיים שלהם מעבירים במרכז, אין להם חיים. ישר אחרי בית ספר טסים למרכז,חוזרים לבית באיזה 9 בעקב (כולל ימי שישי)4 :lol: :lol: :lol:. זאת עוד סיבה שפרשתי.

וזו בדיוק הסיבה שהם מרוויחים 17 אלף דולר בשבוע בטורניר בחו"ל ואתה מרוויח במקרה הטוב 5000 ש"ח בחודש.

פורסם

צריך4 דברים לספורט הזה.

- אהבה

- כסף

- כשרון

- השקעה מטורפת

שאני הייתי מתאמן, הייתי חוזר מהבית ספר ועולה על אוטובוס ישר לאימון של שעה וחצי, ועוד אימון כושר של שעה.

5 פעמים בשבוע, בשישי הולכים לשחק במגרש הקרוב לכייף, ובשבת לתחרויות השונות.

מיותר לציין שהטלויזיה היתה החבר הכי טוב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים