עבור לתוכן

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים, מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמחליפה גידים?

תודה מראש.

פורסם

כל חנות ספורת מוכרת חוטים לתוויה, אתה צריך לדעת איך עושים את זה אבל...

וזה רק חוט 1 ד"א...

פורסם

כל חנות ספורת מוכרת חוטים לתוויה, אתה צריך לדעת איך עושים את זה אבל...

וזה רק חוט 1 ד"א...

שטויות.

לפותח הת'ראד, אל תעשה את זה לבד! לך לחנויות ספורט ותבקש שהם יעשו לך עם המתקן המיוחד ועם המתח המדויק שרשום לך על המחבט למען ביצועים אופטימליים.

כעיקרון, אם אתה משחק חזק וחובט חזק, כל 250 שעות משחק כדאי להחליף גידים...(או למתוח אם זה לא נקרע...)

פורסם

ולהשיג פאקניג בולם של 30 שקל במקום לאבד מחבט של לפחות 300 :s07:

(סליחה אבל זה תמיד שיגע אותי אצל אנשים)

פורסם
  • מחבר

שטויות.

לפותח הת'ראד, אל תעשה את זה לבד! לך לחנויות ספורט ותבקש שהם יעשו לך עם המתקן המיוחד ועם המתח המדויק שרשום לך על המחבט למען ביצועים אופטימליים.

כעיקרון, אם אתה משחק חזק וחובט חזק, כל 250 שעות משחק כדאי להחליף גידים...(או למתוח אם זה לא נקרע...)

יש איזה חנות שאתה ממליץ?

אני לא מכיר כל כך הרבה חנויות ספורט

ויש לי בולם , זה לא מונע שחיקה של הגידים עדיין צריך להחילף אותם פעם פעמיים בשנה , אבל לא שיחקתי איזה שנתיים ואני לא מכיר חנויות שעושות את זה (המורה שלי היה מחילף לנו)

פורסם

אני מכיר רק בירושלים.......

לך תכנס לאיזה מרכז טניס ותראה אם יש שם חנות.. אם כן, בטוח יחליף לך גידים בעד בערך 60 ש"ח... אם לא, תראה איזה מאמן אחד ותשאל.. לרוב המאמנים יש את המכשיר ואת הגידים גם בבית....

פורסם

כמעט בכל מרכז טניס יש אפשרות לשזור מחדש את המחבט. זה עולה בין 60 ל-120 שקלים (תלוי בחוט ובמקום).

בכפר סבא למשל יש מכונת שיזור בשני מרכזי הטניס (בקאנטרי קלאב ובגלי השרון).

אי אפשר לעשות את זה לבד. יש צורך במכונה למתיחה.

פורסם

יש את בש-גל ואת ספורט וורטהיימר ליד קניון איילון.

שיזור גידים שם זה בין 60-90 שקל.

פורסם

אנשים אני שחקתי טניס הרבה זמן (5 שנים) ואפשר לומר שכשהייתי בשיא הכושר שלי התאמנתי עם הטופ של הטניס בארץ (שי יוסיפון מספר 1 לנוער עד גיל 18 ועוד).

כעיקרון, אם אתה משחק חזק וחובט חזק, כל 250 שעות משחק כדאי להחליף גידים...
-זה תלוי בשחקן. יש כאלה שקורעים גידים גם ב-10 שעות של משחק. המקצוענים קורעים גידים בערך כל 5 שעות אפילו פחות כי הם עושים ספינים ולא פלאטים ואז הם שוחקים את הגידים.
ולהשיג פאקניג בולם של 30 שקל במקום לאבד מחבט של לפחות 300

(סליחה אבל זה תמיד שיגע אותי אצל אנשים)

-הבולם לא אמור לבלום זעזועים כמו שרוב האנשים חושבים. התפקיד שלו הוא בסך הכל לתת צליל יפה לחבטה זה הכל. זה ממש לא בולם זעזועים.

תשמע במרכז הטניס באיזור מלחה (ליד הקניון) יש את מרכז הטניס ירושלים. שם יש חנות טניס עם מכונה וגידים מהרבה סוגים. אם קנית את המחבט בחנות אז הגידים יעלו לך איזה 10% פחות. אבל זה גם תלוי איזה סוג גידים אתה רוצה. הסטנדרט הוא משהוא כמו איזה 70 שקל.

פורסם

אתה בטח מבין הרבה יותר ממני (שיחקתי שנה-שנתיים פה ושם כי זה משחק מעניין שדי אהבתי), אבל אני זוכר שאחרי פעמיים שהמחבט שלי הזדקק נואשות למתיחה שמתי את החתיכת גומי המכוערת הזאת והוא לא ראה את המכשיר האיום אף פעם :-X

ולי הם לקחו אז 100 שקל הנבלות :screwy: (וורטהיימר)

פורסם

תשמע אני פרשתי מטניס ועברתי לקאפואירה מהרבה סיבות אבל אחת מהם כי זה ספורט יקר וברמות. אתה תגלה שכשתתקדם אתה תתצטרך לפחות שני מחבטים, אימוני כושר, לפחות איזה 8 שעות טניס בשבוע, תחרויות, גידים שנקרעים כל שבוע,כדורים, בגדים, הסעות ועוד הרבה.

המשחק עצמו נחמד אבל הדברים שמסביבו יותר מידי יקרים (לפחות לי).

פורסם

לי יש שאלה:

איפה אני משיג בולם חוט(בניגוד לבולם עיגול)?

פורסם

אין דבר כזה.

הבולם העיגול ששמים רק נותן צליל יפה לחבטה. אתה לא תרגיש שיפור אם או בלי. ההמלצה שלי והיא אמיתית-פשוט תחליף גריפ כל איזה שלוש שבועות ותחזיק חזק בידית. זה הכל.

פורסם

אנשים אני שחקתי טניס הרבה זמן (5 שנים) ואפשר לומר שכשהייתי בשיא הכושר שלי התאמנתי עם הטופ של הטניס בארץ (שי יוסיפון מספר 1 לנוער עד גיל 18 ועוד).

מתלהב.

-זה תלוי בשחקן. יש כאלה שקורעים גידים גם ב-10 שעות של משחק. המקצוענים קורעים גידים בערך כל 5 שעות אפילו פחות כי הם עושים ספינים ולא פלאטים ואז הם שוחקים את הגידים.

נו ברור... הבנתי שהוא לא מקצוען :-\

-הבולם לא אמור לבלום זעזועים כמו שרוב האנשים חושבים. התפקיד שלו הוא בסך הכל לתת צליל יפה לחבטה זה הכל. זה ממש לא בולם זעזועים.

ממש לא! נסה לחבוט נורמאלי עם טופ ספין טוב עם בולג ובלי בולם. אתה תראה איזה הבדל יש! המחבט רועד! עם בולם(כן, גם העיגול...) זה גם מוריד את הרעש וגם גורם למחבט לא לרעוד!

ד"א גמני שיחקתי במרכז הטניס בירושלים ליד הקניון...

אצל המאמן דמיטרי, אם אתה מכיר.. שיחקתי שנתיים.. מה שמך ואצל מי התאמנת?

.... ותחזיק חזק בידית. זה הכל.

מאוד לא טוב להחזיק חזק מידיי בידית...

זה גורם להיחלשות מפרק כף היד ולכאבים. מניסיון...

חובה גריפ טוב! לא אלה ב10 ש"ח.. קנו את האיכותיים ב30 - הם לא מתבלים תוך חודשיים כמו גריפ ב10 ש"ח והם גם הרבה יותר טובים מבחינת האחיזה(גריפ) עצמה!

צריך להחזיק ככה שכשאתה מכה בחוזקה, המחבט לא יסתובב לך ביד.... לא חזק מידיי, ובחלט לא חלש מידיי.. :)

טניס זה פשוט נפלא :)

פורסם

סבבה טוב לא טוב,

שאלתי רק אם מישהו יודע איפה אני משיג(בולם חוט), וגם איפה משיגים גריפים איכותיים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים