עבור לתוכן

צריך עזרה עם שיפור radeon 9800 pro

Featured Replies

פורסם

יש לי radeon 9800 pro 128 mb של Sapphire וחשבתי לעשות לו צריבת ביוס לXT, אך לפני זה רציתי לדעת

אם זה בכלל ייתן ביצועים יותר טובים מאשר סתם לעשות OC עם ATI TOOL או תוכנה דומה.

דבר שני, שמעתי שניתן לפתוח לכרטיס הזה צינורות. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להסביר לי איך עושים את זה?

פורסם

אם תוכל להסתכל על הכרטיס ולהגיד לי באיזה צבע הלוח שלו(ירוק או אדום) זה יועיל לנו.. אם הוא בצבע ירוק אז אין לך שום סיבה לצרוב ביוס כי הוא כבר עם ביוס של XT רק מהירויות של PRO.. השיפור שתראה מגירסאת הPRO לXT הוא לא גדול(משהו בין 5 ל10 אחוז) ובגלל זה נראה לי שעדיף לך להשאיר אותו איך שהוא עכשיו.

בקשר לפתיחת צינורות - אין שום אפשרות ואני גם לא יודע ממי שמעת לפתוח צינורות ל9800PRO או לXT.

פורסם
  • מחבר

אם תוכל להסתכל על הכרטיס ולהגיד לי באיזה צבע הלוח שלו(ירוק או אדום) זה יועיל לנו.. אם הוא בצבע ירוק אז אין לך שום סיבה לצרוב ביוס כי הוא כבר עם ביוס של XT רק מהירויות של PRO.. השיפור שתראה מגירסאת הPRO לXT הוא לא גדול(משהו בין 5 ל10 אחוז) ובגלל זה נראה לי שעדיף לך להשאיר אותו איך שהוא עכשיו.

בקשר לפתיחת צינורות - אין שום אפשרות ואני גם לא יודע ממי שמעת לפתוח צינורות ל9800PRO או לXT.

הלוח שלו בצבע אדום. מה שמוזר זה שיש עליו 8 סטיקים של זיכרון (לפי זה אומרים במדריכים שמצאתי שיש לו ליבת r360), אבל באוורסט זה אומר שיש לו ליבת r350.

חוץ מזה, כבר עשיתי לו אוברקלוק קטן ל412 לליבה ו372 לזיכרון (הסטוק היה 378 לליבה ו338 לזיכרון), אז השאלה אם צריבת ביוס תעלה את הביצועים עוד יותר מה-OC שעשיתי.

וכנראה לא שמעתי נכון לגבי פתיחת הצינורות P:

פורסם

הצריבת ביוס לא תעשה שום הבדל.. כרגע אתה במהירויות של קצת יותר מ9800XT... נחמד :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים