עבור לתוכן

שאלה קטנה, לפני התקנת Big typhoon.

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו).

עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775?

יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת?

שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.

פורסם

מומלץ ואף רצוי לשאול :xyxthumbs:

אתה צריך לפעול לפי הרלוונטיות של אותה תושבת שברשותך ולעקוב אחרי ההוראות

אל תשכח למרוח משחה טרמית חדשה

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה :), ההתקנה של תושבת LGA775 נראית די פשוטה, מקווה שזה יעבור בסדר...

פורסם

יעבור מצוין כול עוד תפעל ע"פ ההנחיות

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :)

הרכבתי את הקירור, וזאת הפעם הראשונה שאני לא שומע רעש צורם מכיוון המחשב :smile1: (מארז פתוח, אז אין מאווררים אחרים חוץ משל המעבד וכרטיס מסך).

שמתי לב שהמאוורר שלו רץ על 900RPM, זה תקין :s05: נראה לי ממש נמוך בשביל מאוורר 120MM.

פורסם

אם זה הביג טטיפון החדש(VX-ניראה לי) קיצר אם זה החדש אמור ליהיות לו בורר מהירות..כמו מתג כזה שמסובבים...

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה הדגם הישן, כי לא מצאתי שום פנציומטר בחבילה.

אני לא מתלונן, בעיקרון טמפ' המעבד טובה ואין בכלל רעש. אבל במידה והמאוורר הגיע פגום, ואמור לעבוד על יותר סל"ד, עם ביצועים גבוהים יותר וטיפה יותר רעש, אז אני אבקש לתקן בחנות...

פורסם

כנס לביוס ובטל את ניהול החכם של המאוורר , שים אותו שיעבוד במקסימום , ואז הוא יסתובב כמו שצריך .

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לביוס, ומאיזה שהיא סיבה, אני לא יכול לשנות שום הגדרה! אני מצליח להיכנס לקטגוריות, אבל כל ההגדרות בצבע תכלת דהוי, ואין לי שום אפשרות לשנות משהו, אפילו ההגדרה הכי פשוטה. ניסיתי לשחזר לברירת מחדל, אבל גם האפשרות הזאת דהויה.

הלוח אם חזר מתיקון דרך היצרן, בגלל שנהרס הביוס לפני כמה חודשים. יכול להיות ששם נעלו אותו אותו?

או שאולי אני דפקתי איזה שהוא רכיב בלוח בזמן שפירקתי את כל המחשב?

פורסם

אל תשכח למרוח משחה טרמית חדשה

משחה טרמית על המאוורר?

שמים את זה על המעבד לא?

פורסם

משחה טרמית מורחים על המעבד....אם לא מרחת אז ניראה לי שזה לא שווה כלום

פורסם

רשמת שהטפרוטרה של המכבד "בסדר" מה הכוונה בבסדר? כמה הטמפרטורה בזמן מאמץ?

פורסם

משחה טרמית מורחים על המעבד....אם לא מרחת אז ניראה לי שזה לא שווה כלום

לא הבנתי אותך,

מה לא שווה כלום?

פורסם

הביג טייפון...המשחה הטרמית מוליכה את החום מהמעבד לצלעות הקירור ושם המאוורר מפזר את החום וכך המעבד נישאר קר....אם לא מרחת משחה טרמית על המעבד ושמת את הביג טייפון אז הוא לא ייפעל טוב אם בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים