עבור לתוכן

מאד מגניב ! נחש אוכל ביצה

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי שהביצה תהיה קצת גדולה עליו..

אבל הוא הצליח לאכול אותה יופי ואפילו עשה גרפס אחרי זה :silly:

כיפאק היי לנחש..

פורסם

לנחשים יש יכולת לפרק את הלסת התחתונה שלהם מהחלק העליון של הגולגולת. הם יכולים למתוח ככה את הפה עד לגבול שהקשקשים שלהם לא יכולים יותר.

פורסם

ובזמן הזה הם הופכים לטרף קל מאוד לכל נמייה או עוף דורס שעובר בקרבת מקום

פורסם

איזה נחש סוס!!!!

אבל לא הבתי למה הוא עשה את זה? לאכל את הקליפה? מה הבעיה לשבור את הביצה קודם? :screwy:

פורסם

שונא נחשים!

הם אוכלים עכברים חמודים :'(

פורסם

מדהים, אחלה סרטון

איזה נחש סוס!!!!

אבל לא הבתי למה הוא עשה את זה? לאכל את הקליפה? מה הבעיה לשבור את הביצה קודם? :screwy:

כי הוא יכול. :)

פורסם

איזה נחש סוס!!!!

:lol:

פורסם

כי לנחש אין ידיים כדי לשבור ביצים

פיקה אולי אם אתה כבר בעיניינים, אתה יכול להסביר לי מה לעזאזל יש לו בבטן הוציא רק את הקליפה ואכל את הביצה?

פורסם

שרירים וריריות. לא צריך להבין הרבה בקטע הזה

הוא מחץ את הקליפה בצורה אחידה מכל הצדדים, הביצה נזלה דרך כל הסדקים, את הארוחה שלו הוא קיבל- והפסולת יוצאת החוצה בקלות.

פורסם

בן אדם יכול לעשות את זה גם?

פורסם

ברמה מסוימת, כן. אני למשל יודע לפצח גרעינים שהם בתוך הפה שלי, ללעוס את הגרעין עצמו ולהוציא את הקליפה החוצה. (גם שיש למשל 20 גרעינים בפה שלי, אני יודע לפצח אותם אחד אחד)

עם ביצה זה קל הרבה יותר- מחוררים עם השיניים, "שותים" את הביצה, יורקים את הפסולת החוצה.

אבל השאלה היא- אתה באמת רוצה לאכול ביצה לא מבושלת?

פורסם

ברמה מסוימת, כן. אני למשל יודע לפצח גרעינים שהם בתוך הפה שלי, ללעוס את הגרעין עצמו ולהוציא את הקליפה החוצה. (גם שיש למשל 20 גרעינים בפה שלי, אני יודע לפצח אותם אחד אחד)

עם ביצה זה קל הרבה יותר- מחוררים עם השיניים, "שותים" את הביצה, יורקים את הפסולת החוצה.

אבל השאלה היא- אתה באמת רוצה לאכול ביצה לא מבושלת?

פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שיכול להבדיל בין גרעין לגרעין ולפצח כל אחד

בקשר לביצה זה תלוי מי הטיל אותה אני לא יאכל של איזה עוף בר עם נוצות צבעוניות מאחורה

פורסם

WTF

לא שיש לך אינטרס להמציא על עצמך דברים אבל פשוט קשה להאמין oO

כמו שפייטר אמר זה לא דבר נפוץ במיוחד אצל בני אדם ;D

פשוט הביצה שהייתה בתוך הנחש הייתה איך נגיד.."תקועה" בלחץ כלומר היא הרחיבה את הקיבה שלו

גרעינים זה דבר קטן ועוד להפריד אותם ולפצח בתוך הפה ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים