פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=10570782 שאלותמה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים בהתחלה חשבתי שהביצה תהיה קצת גדולה עליו.. אבל הוא הצליח לאכול אותה יופי ואפילו עשה גרפס אחרי זה כיפאק היי לנחש..
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לנחשים יש יכולת לפרק את הלסת התחתונה שלהם מהחלק העליון של הגולגולת. הם יכולים למתוח ככה את הפה עד לגבול שהקשקשים שלהם לא יכולים יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ובזמן הזה הם הופכים לטרף קל מאוד לכל נמייה או עוף דורס שעובר בקרבת מקום
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים איזה נחש סוס!!!! אבל לא הבתי למה הוא עשה את זה? לאכל את הקליפה? מה הבעיה לשבור את הביצה קודם?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מדהים, אחלה סרטון איזה נחש סוס!!!! אבל לא הבתי למה הוא עשה את זה? לאכל את הקליפה? מה הבעיה לשבור את הביצה קודם? כי הוא יכול.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים כי לנחש אין ידיים כדי לשבור ביציםפיקה אולי אם אתה כבר בעיניינים, אתה יכול להסביר לי מה לעזאזל יש לו בבטן הוציא רק את הקליפה ואכל את הביצה?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שרירים וריריות. לא צריך להבין הרבה בקטע הזההוא מחץ את הקליפה בצורה אחידה מכל הצדדים, הביצה נזלה דרך כל הסדקים, את הארוחה שלו הוא קיבל- והפסולת יוצאת החוצה בקלות.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ברמה מסוימת, כן. אני למשל יודע לפצח גרעינים שהם בתוך הפה שלי, ללעוס את הגרעין עצמו ולהוציא את הקליפה החוצה. (גם שיש למשל 20 גרעינים בפה שלי, אני יודע לפצח אותם אחד אחד)עם ביצה זה קל הרבה יותר- מחוררים עם השיניים, "שותים" את הביצה, יורקים את הפסולת החוצה.אבל השאלה היא- אתה באמת רוצה לאכול ביצה לא מבושלת?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ברמה מסוימת, כן. אני למשל יודע לפצח גרעינים שהם בתוך הפה שלי, ללעוס את הגרעין עצמו ולהוציא את הקליפה החוצה. (גם שיש למשל 20 גרעינים בפה שלי, אני יודע לפצח אותם אחד אחד)עם ביצה זה קל הרבה יותר- מחוררים עם השיניים, "שותים" את הביצה, יורקים את הפסולת החוצה.אבל השאלה היא- אתה באמת רוצה לאכול ביצה לא מבושלת?פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שיכול להבדיל בין גרעין לגרעין ולפצח כל אחדבקשר לביצה זה תלוי מי הטיל אותה אני לא יאכל של איזה עוף בר עם נוצות צבעוניות מאחורה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ברמה מסוימת, כן. אני למשל יודע לפצח גרעינים שהם בתוך הפה שלי, ללעוס את הגרעין עצמו ולהוציא את הקליפה החוצה. (גם שיש למשל 20 גרעינים בפה שלי, אני יודע לפצח אותם אחד אחד)WTFלא שיש לך אינטרס להמציא על עצמך דברים אבל פשוט קשה להאמין oOכמו שפייטר אמר זה לא דבר נפוץ במיוחד אצל בני אדם ;Dפשוט הביצה שהייתה בתוך הנחש הייתה איך נגיד.."תקועה" בלחץ כלומר היא הרחיבה את הקיבה שלוגרעינים זה דבר קטן ועוד להפריד אותם ולפצח בתוך הפה ?!
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר הנה נחש קצת יותר קשוח http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=997265 רוצים עוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.