פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים ולפעמים גם להתעוותזה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותותבדקו את המסך והם טוענים שהכל תקיןמה יכול לגרום לבעיה?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים גם לי זה קרה כמה פעמים לאחרונה, רק אצלי המסך בן 3 שנים בערך וזה מתכווץ לי רק באופקי
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר כן גם לי זה באופקייש לי מסך חדש ומאיכות טובהIIYAMA VISION MASTER PRO 454יכול להיות שיש משהו בסביבת העבודה שגורם לזה?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים פלאפונים, רמקולים, אפילו מדפסות לייזר, כל מה שפולט קרינה אלקטרומגנטית ברמה יחסית גבוהה יכול לגרום לזה.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים ה IIYAMA 454 היה הטעות הגדולה שעשיתי בקניית חומרה שילמתי אלפי שקלים ואני לא אוהב אותו :
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר למה אתה לא אוהב אותו?אני כרגע עובד עם 17 אינץ ואני סופר את הימים עד לקבל ה19!!זה פשוט עולם אחר!רגע יש לי ליד המסך רמקול של מערכת ביתית וסאב למטה זה יכול לגרום?חשוב לציין שעם מסך מאג מפני איזה 6 שנים שהיה לי לא היו בעיות
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מוזר, יש לי LG flatron 19", וגם אצלי הקצוות מתכווצים באופקי, אבל אחרי דקה או שתיים זה חוזר להגדרות שאני קבעתי.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר אני עובד על רזולוציה של1280X1024 @90 refresh rateon radeon 8500ועדיין זה קורהמה אתה אומר?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים ספק כוח לא תקין במסך או אספקת מתחים לא יצבים ממערכת החשמל בבית (מה שמאוד לא סביר שיקרה... אחרת גם מוצרי חשמל אחרים היו סובלים מתופעות לוואי משונות).הייתי הולך על האפשרות הראשונה.אתה אומר שבמעבדת השירות לא זיהו שום תקלה... יש לך אפשרות לקחת מסך אחר ולעבוד איתו כמה שעות ולראות אם התופעה מתרחשת גם איתו?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר כן KSP נתנו לי מסך חלופי קיבלתי מסך 17IIYAMA VISION MASTER PRO 411ואני חייב לציין שזה גם קורה במסך הזהכלומר הקצוות מתעוותות ולא ישרותזה משגע אותיהתקשרתי למעבדה לשהם והם אמרו שהם לא מזהים שום בעיהמה אתה אומר?יש לי ספק HEC 475 WATT
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים התכוונתי לספק הכוח המותקן בתוך המסך, לא במארז המחשב שלך למעט הפרעה מגנטית בקירבת המסך, אינני מצליח לחשוב על מקור אחר לבעיה... מה שכן, אולי זה קשור, כשמפעילים מסך "קר" המשתמש בטכנולוגיית ה Aperture Grille מתרחשות תופעות של "התרחבות/התהצרות" התמונה המוצגת על גבי המסך, כתוצאה מתהליך ההתחממות. *בשפופרות הטריניטרון (של סוני), תופעות הלוואי של הדלקת מסך קר הן : תמונה לא מפוקסת ומטושטשת במקצת ובנוסף, לא מוצגת על כל המסך (במידה והגדרות הגיאומטריה מכוונות כראוי). כעבור פרק זמן של כ20 דקות מרגע ההפעלה, התופעות האלה נעלמות. *בשפופרות הדיאמונדטרון (של מיצובישי), תופעות הלוואי של הדלקת מסך קר הן : הצגת התמונה אל מחוץ לגבולות השטחים הנראים לעין וכעבור 20 דקות התמונה חוזרת להיות מוצגת על כל שטח המסך כרגיל (שוב, במידה והגדרות הגיאומטריה מכוונות כראוי). ה IIyama שרכשת מבוסס על השפופרת של מיצובישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.