פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים היי!תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק.היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים.וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה.עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים הלוג'יטק האופטי (לא האלחוטי!).מומלץ ביותרלמרות שאישית אני מעדיף את העכבר של מיקרוסופט שהוא יותר גדול ומסיבי.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים ה intellimouse של microsft הוא יחסית גדול ללוג'יטקוה ה explorer הוא גם כן גדול וטוב רק אם אתה ימני (אני לא חושב שיש גרסה לשמאליים)
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר תודה על העצה אבל אני באמת מעדיף להישאר עם לוג'יטק,אני לא אוהב את התחושה של העכברים של מיקרוסופט ביד.נראה לי שאני יקח את הדואל האופטי או את ה-MX500 או אולי בכלל אני יקח עוד טראקבול וזהו...
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר חשבתי על זה,אבל זה לא בעיה בשבילי המשטח שלי חלק מספיק בשביל שהעכבר יחליק עליו בקלות.בסוף החלטתי לקחת את הדואל האופטי...
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים לחבר שלי יש את MX700 תותח של עכבר עם מאה כפתורים.http://www.logitech.com/index.cfm?countryid=25&languageid=1&page=products/details&contentid=4999&crid=3&detail=2
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אם אתה באמת אוהב טראקבולים אז אל תחליט לפני שתנסה את הטרקבול אופטיקל של מייקרוסופט.... אני יודע שזה נדיר להמליץ על מייקרוסופט אבל יש לי אותו כר קרוב לשנתיים ואין לי ולו תלונה אחת לגביו...
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אם היה לך טראקבול איך אתה רוצה לחזור ? לפי דעתי אתה חייב להבין שעכבר זה החלק אולי הכי חשוב במערכת שלך, וחשוב מאד להשקיע במשהו איכותי טוב ומדויק, שיחזיק לך שנים על שנים, לכן לפי דעתי תחשוב פעמיים בקשר לתקציב ואולי גם על הטראקבול... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.