עבור לתוכן

מחפש מדריך לאוברקלוק לכרטיס מסך 7600GT +כמה שאלות קטנות..

Featured Replies

פורסם

שלום... אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל כרטיס שלי ואני לא ממש יודע איך עושים את זה... אוברקלוק לכרטיס מסך הוא להתקין מערכת קירור למעבד? זה הכל?

לא הצלחתי למצוא מדריך.. אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני אשמח.. אני חדש בתחום..

פורסם

יש פה באתר המון הסברים וגם במאמרים יש הסבר רציני בשני חלקים על OC,

תריץ חיפוש תלמד ואם יהיה שאלה ספציפית תשאל.

בגדול OC זה המהרה, מהירות שעון גבוהה יותר למעבד ולזכרונות, עושים זאת ע"י תוכנה ולפעמים גם מוד פיזי.

הקרור שמרכיבים זה על מנת לקבל טמפרטורות נמוכות יותר ובכך להגיע לתוצאות טובות יותר.

יש סיכונים גדולים ועלייך להיות בטוח בכל מה שאתה עושה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

עיינתי במדריך ויש לי כמה שאלות..

1) לפי מה שהבנתי, עדיף לעשות OC לזכרונות מאשר לליבה.. השאלה היא כשאני עושה OC לזכרונות אני צריך לדאוג גם לקירור של הליבה או שאלו שתי דברים נפרדים?

2) יש לי לוח אם ש ASROCK 945G PCI E האם אני יכול לבצע לכרטיס מסך OC בכלל? או שלוח האם יגביל לי את הביצועים ולא שווה להתעסק עם הכרטיס?

3) האם יש סרטון איך לבצע OC לכרטיס מסך?

פורסם

עיינתי במדריך ויש לי כמה שאלות..

1) לפי מה שהבנתי, עדיף לעשות OC לזכרונות מאשר לליבה.. השאלה היא כשאני עושה OC לזכרונות אני צריך לדאוג גם לקירור של הליבה או שאלו שתי דברים נפרדים?

2) יש לי לוח אם ש ASROCK 945G PCI E האם אני יכול לבצע לכרטיס מסך OC בכלל? או שלוח האם יגביל לי את הביצועים ולא שווה להתעסק עם הכרטיס?

3) האם יש סרטון איך לבצע OC לכרטיס מסך?

א) OC עושים לליבה+זכרונות, כשתהיה מוגבל כבר תלמד עדיפות ואם יש אפשרות לרדת ובמה בשביל להעלות את השני.

ב) אתה יכול לבצע OC לכרטיס, בנוגע להתעסק עם הכרטיס זה כבר עיניין שלך ואני לא נכנס לזה מסיבות שונות.

ג) לא ידוע לי על סרטון לבצע OC לכרטיס מסך.

*** אזהרה:

OC יכול לגרום נזק לכרטיס מסך ולחומרה נוספת ולא תהיה אפשרות לממש אחריות, תהיה מודע לסיכונים שאתה לוקח ותבין שיתכן שתקום בוקר אחת ותשאר ללא כרטיס מסך ו\או יותר.

אני אומר זאת כי לפי הבקשות שלך לסרטונים וחוסר הבנה מוחלטת רצוי שתהיה מודע לסיכונים.

פורסם
  • מחבר

אני מודע מאוד לסיכונים... אני לא עושה OC לכרטיס שלי לפחות לא בשנה - שנתיים הקרובות.. אני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא כי אני רואה שאפשר להשיג ביצועים גבוהים מחומרה פשוטה.. וזה נראה מאוד מעניין ומאתגר..

איך אתה ממליץ לי ללמוד לבצע OC? איך מתחילים עם העסק הזה בלי להרוס את החומרה שלך?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות OC בשנה שנתיים הקרובות..... איך בדיוק אתה רוצה ללמוד?

OC לכרטיס הוא בעצם פשוט, מוריד קובץ( או נעזרים בתוכנות שונות) שעוזר לך לשנות את מהירות הליבה והזכרונות ולאחר מכן עושים בדיקת יציבות ע"י 3Dmark או כל תוכנה רצינית אחרת.

חוץ מלהבין את העקרון (שזה יכול לקחת לך דקה לאחר הורדת התוכנה\קובץ REG) אתה לא ממש יכול ללמוד ולהתעמק אם אתה לא הולך לבצע OC.

ובדרך כלל מחומרה "פשוטה" אתה לא תציג ביצועים גבוהים, אלא מחומרה בעלת ביצועים גבוהים אתה תציג ביצועים גבוהים יותר.

בפועל זה לא משתלם ולא ממש מורגש ביחס למחיר שאתה מוציא על קרור והסיכונים שנלקחים.

פורסם
  • מחבר

עם איזו תוכנה אתה אומר שאני יכול ללמוד?

פורסם

עם איזו תוכנה אתה אומר שאני יכול ללמוד?

אתה יכול לבצע עם תוכנה ותוך כדי ללמוד (לטוב ולרע.. :-\ )

אתה יכול עם: Coolbits 2.0

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

לאחר התקנה קליק ימיני מאפיינים, מתקדם ואז זה יופי לך כאופציה בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

עם התוכנה הזאת אני עושה OC בעצם?

פורסם

כן, עם זו כמו אחרים.

פורסם
  • מחבר

אני בעקרון רוצה ללמוד את הנושא בתאוריה.. להבין את כל הנתונים של הכרטיסי המסך.. והמגבלות שלהם ואיך אפשר להוציא מהם הכי הרבה ביצועים..

בע"ה יום אחד נצליח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים