פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים דבר ראשון להבהיר , אני לא שוביניסט ואני הייתי הולך לטכנאיתראיתי את התרד "האם יש נשים בפורום" שיש נשים טכנאיות מחשבים פשוט יש סוגי עבודות "לא נשיים" כמו מוסכניקית או שיפוצים , שאפילו אם יש נשים במקצועות הללו שאלה האם "גברים" יפנו אליהם ?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אין סיבה שלא.למעשה כבר היתה לי מוסכניקית (שאח"כ גם יצאתי איתה ואחרי חצי שנה היא זרקה אותי לטובה אחד שנראה כמו איזה קרבורטור משופץ...).אז מה המסקנה מהסיפור שלי, אין בעיה ללכת לטכנאית מחשבים אבל אל תתאהבו בהם.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים כן, הייתי הולך (לא שלקחתי את המחשב לטכנאי כבר כמה שנים טובות...)אפילו שזה מקצוע "גברי" - זה כמו שלמדתי נהיגה עם אישהוזה לא הפריע לי בכלל (או השפיע לרעה על הנהיגה שלי)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים למה לא? אני בטוח שגם אם אני אמצא טכנאית, חוסר הידע שלה והרצון לקרוע אותי במחיר יהיה שווה בדיוק לזה של טכנאים רגילים.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מי צריך טכנאי? ???ולא הייתי בטוח שהייתי הולך לטכנאית זה לא מקצוע מתאים כזה... (וגם לא שמעתי על אף אחת...)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים למה לא? אני בטוח שגם אם אני אמצא טכנאית, חוסר הידע שלה והרצון לקרוע אותי במחיר יהיה שווה בדיוק לזה של טכנאים רגילים.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר אם הייתי צריך טכנאי, והייתי יודע שהטכנאית הזאת טובה, אז למה לא..עקרונית והגיונית אני מסכיםאבל בכל זאת , אני לא יודע אם זה "דעה קדומה" או סתם המצב בשטח , שגברים עובדים במקצועות מסוימים ונשים במקצועות מסוימים ואז אם צריך לבחור ? , הנטייה הטבעית זה ללכת למי שהורגלנו לפנות במקצועות מסוימים , אבל עקרונית והגיונית אני מסכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.