עבור לתוכן

OC ל7600GS - ההתעסקות הראשונה שלי עם כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד למנסים ולמנוסים....

יש לי כרטיס 7600GT לא GS, של חברת expertvision. יש למישהו נסיון עם אוברקלוק שלו? שווה לנסות או שלא שווה את הסיכון?

פורסם

ההפך הוא הנכון.

ופותח הדיון לפני שעשית את האוברקלוק מה היו הטמפ' במנוחה ובמאמץ? תודה

מעניין...

אצלי הכרטיס שורד חצי שעה של ATI TOOL אבל לא שורד לופים של 3DMARK. באג בATI TOOL?

פורסם
  • מחבר

stingeR - תודה רבה :) אבל עזוב בנצמרקים רגע.. מבחינת משחקים - כמה אני כבר אקבל? כי כשאני בודק את הבנצים עושה רושם שזה העלה לי בFPS בודדים בלבד. כמה זה כבר קריטי? מילא כשעשיתי אובר קלוק למערכת קיבלתי שיפור ביצועים בעשרות אחוזים אפילו.

לגבי הזכרונות, לצערי זה נראה המקסימום. אם אני מעלה ל510 אז כל המסך נהיה מלא רעש בצבעים והתצוגה נתקעת(צריך לעשות ריסטרט). אולי אם אני משאיר את הליבה על 490(ברירת מחדל) אז אני יכול לטפס עם הזכרונות עד בערך 520. אבל האם זה שווה את זה?

בכל מקרה 550 זה בערך המקסימום של הליבה. 575 3dmark מלא ארטיפקטים ואני מקבל תוצאה נמוכה בהרבה מהרגיל.

בכלל תודה רבה על העזרה סטינגר. בכל זאת ההתנסות הראשונה שלי עם כרטיסי מסך.

Inertia - אני לא כל כך רואה מה הסיכון פה? עולים בזהירות ולא מגזימים. צריך לדעת פשוט מתי לעצור. אולי נושא האחריות זה הסיכון היחידי אבל כפי שהרוב חושבים ומאמינים - אין כל כך דרך להוכיח שעשית OC.

Terjen - זה מאוד תלוי. עם הדרייברים האחרונים של לידטק, שהם גרסה אחת או שתיים לפני הגרסה העדכנית ביותר של NVIDIA - קיבלתי טמפ' של 74 במנוחה. במאמץ באיזור ה80+. לאחר התקנת הדרייברים החדשים ביותר הטמפ' צנחו ל58-59 במנוחה. במאמץ לא ממש בדקתי.

מה שכן עכשיו לאחר אוברקלוק אני מגרד את ה70 במאמץ ו61 במנוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים