עבור לתוכן

התלבטות בבחירת מצלמה דיגיטלית חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום :)

לאחרונה מצלמת ה-HP Photosmart R707 שלי (אוי, זו הייתה טעות לקנות אותה... מצלמה כ"כ רעה :( ) נפלה ונדפקה, ולא נראה לי ששווה לי ללכת ולתקן אותה עכשיו אצל משהו מורשה של HP שיעשוק אותי בכמה מאות שקלים.

הסתובבתי לאחרונה פה, בזאפ, וכל מיני אתרים כאלה (DPR נראה לי), והגעתי למסקנה שהמצלמה שאני רוצה צריכה להיות:

- קומפקטית במיוחד, הספיק לי ה-HP הנעל הזו.

- בעלת מסך גדול שיראה תמונה יפה וברורה (המסך של HP היה מחריד++)

- זום אופטי מכובד.

- וידאו איכותי.

- כמובן תמונה איכותית, שזה אני אצטרך ללמוד איך לעשות עם כל ההגדרות האלה.

- סוללה נטענת (לא AA)

חשבתי על ה-Canon IXUS800\SD700 או על משהו של Fuji ... למרות שלפוג'י יש xD וכבר יש לי כרטיס של SD אז זה יהיה קצת חבל...

עזרה חבר'ה?

תודה לכולם. :xyxthumbs:

פורסם

אם פוגי אז F30 הנה ביקורת בעיברית http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130

קנון טובה (קצת יקרה לדעתי) ובשניהם (כמו ברוב המצלמות האולטרהקומפקטיות ,R5 עוד לא פה :xyxthumbs:).יש גם דגם של פאנסוניק נדמה לי אם 01 בצע חיפוש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, F30 בהחלט נראית טובה.

לעוד מישהו יש הצעות? כי לא יודע, בינתיים הקאנון נראית יותר מבטיחה. :ם

פורסם

ה-F30 עדיפה, במיוחד במחיר הזה.

איכות התמונה שלה הרבה יותר טובה מזו של קנון, בין השאר אתה יכול לצלם איתה תמונות וללכוד את האווירה בלי פלאש וכך להוציא תמונות יפות יותר.

מהירות התגובה מהירה, מסך איכותי, סוללה מאד חזקה (500+ תמונות) לעומת הסוללה של קנון שזה בקושי 250.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הקטע של האווירה... ולמה תמונות בלי פלאש יהיו יפות יותר? אני די חדש בעסק הזה.

האמת שמספר התמונות שאפשר בבטריה לא כ"כ משנה כי יהיה לי תמיד מטען זמין... איך הוידאו במצלמה? איכותי?

ומה עם ה Fuji F650? גם מסך ענק וגם זום אופטי 5X... נשמע לא רע...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אין להם את יכולות הצילום... גם לקאנון אין יכולות טובות? מה זה מייצב התמונה הזה שיש לקאנון?

והאם יש אתר שבו אפשר לראות קבצי וידאו שצולמו במצלמה? תמונות כבר ראיתי באמאזון, למשל.

פורסם

לקנון אין ISO גבוה איכותי (ב-400 הוא עוד סביר ואפשרי לשימוש) ויש לה עוד מספר חסרונות (סוללה, מסך, לעומת ה-F30.

ה-IS מתפקד דיי טוב בקנון.

לגבי איכות התמונה בצילום ב-ISO גבוה אתה יכול לראות כאן את ההשוואה - קישור.

פורסם
  • מחבר

ממש אין לי מושג מה זה ISO, אם תוכל להסביר לי בקצרה מה זה (או לתת קישור) ואיך זה בדיוק משפיע בצילום היומיומי?

פורסם

רגישות ISO

ואתר כדי שתלמד מושגי יסוד - קישור

פורסם
  • מחבר

ראיתי שב-F30 ה-ISO הגבוה עדיין נראה טוב וללא רעש. אבל אם ISO גבוה מתאים לתנאי תאורה חשוכים, למה יש פלאש?

פורסם

כדי להבהיר את האדם שאתה מצלם ובמקומות חשוכים שבהם ISO גבוה לא עוזר להבהיר למרחק של עד כ-2 מטר.

פלאש בעיקרון מקפיא על החיישן את התמונה ומבליט אותה יותר.

פורסם

מה עם מצלמה של סוני עם העדשה הגרמנית הזאת לי יש אחת של סוני וממש איכותית

פורסם

אהה לא. :smile1:

"איכות" היא מדד שונה אצל אנשים.

בשבילך הסוני שלך יכולה להיות "איכותית", בשבילי או בשביל מישהו אחר היא יכולה להיות בסיסית/גרועה/לא מתאימה. :)

פורסם

איזה דגם של סוני מדובר?יש ויש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים