פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני לא מיתכוון ללכת לסיירת אבל יש מתח בבית וכפיפות בטן בשיפוע פשוט מצויין תעשה כל יום במשך חודש וישך גוף חטוב וסקסי
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש מבוכים בארץ שאתה מקבל מפה בכניסה, מצפן אם הבאת מהבית ויאללה בהצלחה. האימון הכי טוב בשביל ללמוד איך לנווט לפי מיקום השמש בשמיים ולקרוא מפות. אין הרבה מבוכים כאלו לצערינו, יש אחד בצפון ועוד אחד במרכז על פי מיטב ידיעתי, הייתי במבוך בצפון כבר זה ליד איזה יישוב, שכחתי את השם. -ג'ו
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני רץ פעמיים בשבוע, ריצת 2000, מתאמן כמעט כל יום בבית - שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. באיזה תאריך היום סיירות והאם הייתי אמור לקבל כבר זימון? יכול להיות שבגלל שאני עדיין במסגרת של הטיס זה מונע ממני לקבל זימונים ליום סיירות? יש מבוכים בארץ שאתה מקבל מפה בכניסה, מצפן אם הבאת מהבית ויאללה בהצלחה. האימון הכי טוב בשביל ללמוד איך לנווט לפי מיקום השמש בשמיים ולקרוא מפות. אין הרבה מבוכים כאלו לצערינו, יש אחד בצפון ועוד אחד במרכז על פי מיטב ידיעתי, הייתי במבוך בצפון כבר זה ליד איזה יישוב, שכחתי את השם. -ג'ו מה אתה קשור?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר שום דבר לא מקפיא סיירות.וחבר'ה לא ביקשתי עצות לאיך להתאמן, רק רציתי לדעת איך אתם מתאמנים :-X
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מתאמן בבית, כל יום שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. מדי פעם רץ למקדונלדס. OT Street-Fighter, חתימה יפה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אםנם לא ליום סיירות, אבל 3 פעמים בשבוע חדר כושר, אמצע שבוע ריצת 5KM, יום שבת 12KM. ובבית שכיבות שמיכה ומתח.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים OT Street-Fighter, חתימה יפה ידעתי שתאהב אותה (-nVIDIA- מתחנגל) טוב שלפחות יצאת מהארון... ירדה לך אבן מהלב
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים link=topic=210927.msg1849338#msg1849338 date=1160566076]אני לא מיתכוון ללכת לסיירת אבל יש מתח בבית וכפיפות בטן בשיפוע פשוט מצויין תעשה כל יום במשך חודש וישך גוף חטוב וסקסירואים שאתה לא מבין בכושר שום דבר....גוף סקסי? למה אתה צריך בצבא? בשביל שיפילו לך סבונים? גאד...בשביל לעבור יום סיירות תעבוד על סיבולת לב-ריאה שלך. אם אתה מתאמן בחדר כושר תגיד למאמן שלך שיכין אותך ליום סירות.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני רץ פעמיים בשבוע, ריצת 2000, מתאמן כמעט כל יום בבית - שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. באיזה תאריך היום סיירות והאם הייתי אמור לקבל כבר זימון? יכול להיות שבגלל שאני עדיין במסגרת של הטיס זה מונע ממני לקבל זימונים ליום סיירות? מה אתה קשור? טעות שלי :-X :-[ התבלבלתי בין יום ניווט ליום סיירות כנראה, או יותר נכון בלבלתי מושגים. לא צריך להיות כוכך רעים -ג'ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.