עבור לתוכן

vp930 vs EIZO FlexScan M1900

Featured Replies

פורסם

הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים.

המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-.

מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח.

יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא ברור לי למה דווקא הדגם הזה של EIZO.

רוב הדיונים בפורום עובקים בהשוואה בין ה-VP930 ל-EIZO 1910.

ה-1910 טוב יותר, ועולה 200+ ש"ח יותר מה-VIEWSONIC.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

בחרתי דווקא את הדגם הזה כי הוא יותר זול ורציתי לדעת איך הביצועים שלו לעומת ה-VP930 אודה לך אם תוכל להתייחס אליו.

לגבי ה-EIZO 1910. עד כמה אני ארגיש בהבדל בתחום סרטים ומשחקים ,זה שווה את התוספת.בכלל הבנתי שהעדיפות של ה- EIZO 1910 (ושל אחיו היקר יותר 1931)היא לגרפיקאים ואילו בסרטים ומשחקים הוא פחות טוב מה-VP930 כי אמנם יש לו פנל יותר טוב אבל כזה שבא על חשבון זמן תגובה. אז תוכל להסביר למה התכוונת כשאתה אומר שהוא יותר טוב.

פורסם

לשלאתך מדובר במסך נחות(M1900) בהשוואה ל VP930 מכיוון שהוא משתמש בפאנל TN+f רגיל.

לא ניתן להשיג את ה S1910 המתומחר דומה ל VP930 מכיוון שאזל המלאי שלו וכרגע יש את הדגם החדש

אשר יקר יותר, לשלאתך לדעתי אלא אם אתה גרפיקאי לא שווה להוסיף ל EIZO החדש אם יש לך תקציב ל VP930.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שהוא הבעלים הגאה של שני מסכי VP930 :yelclap: מה אתה יכול לומר לי על איכות הצפיה בסרטים וטקסטים לעומת מסך CRT טוב כמו זה ViewSonic 19 CRT G90FB?

וד"א אפשר לכוונן את גובה המסך של ה- VP930 למשהו יותר נמוך ממה שמוצג בתמונות? (זה נראה לי משום מה גבוה).

פורסם

הם המסכים הכי קרובים שהיו לי ל CRT מפה אני מאמין שיהיה רק שיפור.

אני אולי מצדד בטכנולוגיה אבל אני גם מכיר במגרעות שלה, למרות מספר בעיות היתרונות

עולים על החסרונות. מבחינתי מהרגע שעברתי ל LCD הפסיקו לכאוב לי העיניים וזה הספיק לי.

כמובן שאם אתה גרפיקאי מקצועי או גיימר אדוק ויש לך מקום על השולחן עדיין עדיף לקנות CRT יקר.

פורסם
  • מחבר

לא גיימר מקצועי ולא גריפקאי. אני משתמש רגיל שמעריך ואוהב איכות וכפי שאמרתי עיקר השימושים בסדר העדיפות שלי: סרטים, אינטרנט, משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה להיות סגור שזה המסך המשתלם ביותר מבחינת עלות תועלת עבורי (עם דגש על המשתלם)

או שאם אקח 1970HR לדוגמא אני אהנה לא פחות מסרטים (שפה הכי חשובה לי האיכות) וחסכתי קרוב ל- 600 ש"ח? אודה לך אם תעזור לי לקבל את ההחלטה (הספקתי לקרוא את תגובותיך בנושא ונראה לי שאתה אחד מאלה שאני די אסמוך על הקביעה שלהם, מבלי לפגוע באחרים, כי בנוסף יש לך גם נסיון עם המסך המדובר אז תשתדל לתת תשובה שלא תשאיר אותי עם ספקות, תודה).

בלי שום קשר, אשמח לשמוע תגובות נוספות מבעלי ידע נסיון.

פורסם

פשוט מאוד, יש לך את התקציב ל VP930? לך עליו ולא תתאכזב! בייחוד בשוואה ל LG שנוצר לו הייפ מוזר בפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים