פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלוםגם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחרנ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר איך לעזאזל זה קשור לשאלה שלי? אם כבר שאלת אז אחרי שעברתי את כל התוכנות הסבבה מוריד לי הכי מהר מנהלים יכול להיותשזה הפורום הלא נכון ולכן אין תגובות. אם אפשר להעביר. תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר זה נשמע כמו בעייה בווינדוס. תנסה להתקין את כל העידכונים שיש.תודה על ההעברההתקנתי את כל העידכונים זה לא פתר את הבעיה יש עוד רעיונות?
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מופיעה לך הודעה של לשלוח את השגיאה למיקרוסופט נכון?אז ליד הכפתורים כתוב שם לינק כזה כחול"הראה את תוכן הדוח" או משהו כזה ואז אפשר לראות שם תדוח הטכני,בכל מקרה צילום של הדוח עצמו יוכל לעזור לי לפתור לך את הבעיה.(שלשלום פתרתי כה בעיה למישהו)
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים השגיאה נובעת מכך שהאקספלורר מנסה להציג תצוגה מקדימה של קבצי הוידאו שנמצאים בתיקייה. לקובץ וידאו יש מבנה (נניח לשם הדוגמא, התחלה אמצע וסוף) העובדה שיש לך 100% מתוכן הקובץ לא מבטיחה שהמבנה של הקובץ תקין. בכל מקרה כדי למנוע את הופעת השגיאה צריך לבטל את התצוגה המקדימה של האקספלורר. כדי לעשות זאת לך ל Start>Runכתוב שם cmdבחלון שיופיע כתוב regsvr32 /u shmedia.dllלאחר מכן נסה שוב להכנס לתיקייה
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר השגיאה נובעת מכך שהאקספלורר מנסה להציג תצוגה מקדימה של קבצי הוידאו שנמצאים בתיקייה. לקובץ וידאו יש מבנה (נניח לשם הדוגמא, התחלה אמצע וסוף) העובדה שיש לך 100% מתוכן הקובץ לא מבטיחה שהמבנה של הקובץ תקין. בכל מקרה כדי למנוע את הופעת השגיאה צריך לבטל את התצוגה המקדימה של האקספלורר. כדי לעשות זאת לך ל Start>Runכתוב שם cmdבחלון שיופיע כתוב regsvr32 /u shmedia.dllלאחר מכן נסה שוב להכנס לתיקייה תודה. זה פתר את הבעיה
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים עוד פתרון הוא לבדוק איזה קודק גורם לשגיאה ולהתקין אותו מחדש(פתרתי ככה בעיה אצלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.