עבור לתוכן

מה דעתכם על הסינגל שהכנתי?

Featured Replies

פורסם

בדיוק היום סיימנו אני ו2חברים להכין סינגל נחמד אני עכשיו מחפש רק מילים (באנגלית דרך אגב יש לי זמרת עם קול מדהים) כדיי לסיים אותו רציתי שתתנו דעתכם..והמלצות למילים ללא זכויות יוצרים...

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1700E8B778048F56

פורסם

נחמד מאוד..

רק משהו בסולו הזה של הגיטרה לא מתאים לכל זה... קצת מציק אפילו...

פורסם

ממש אהבתי :xyxthumbs:

גם אני חושב שהסולו גיטרה טיפה מציק, לדעתי צריך לקצר אותו, אבל לא להעלימו לגמרי.

פורסם

חמוד יש הרבה מקום לשיפור

פורסם
ערן ואייל ומשרום התחת

:s05: :screwy:

המוזיקה ממש לא ברורה שלי, זה נשמע כמו איזה שילוב של כמה סגנונות ויוצא שהכל בערך ושום דבר לא בדיוק.

באופן אישי לא התחברתי לזה - פשוט זה נשמע חסר אופי. (אם אפשר להגדיר מוזיקה עם המילה אופי)

אני סקרן לדעת איך אתה מגדיר את המוסיקה הזאת?

פורסם

מישהו מנגן שם על אמת או שזה hypersonic? ד"א יפה מאוד :xyxthumbs: גם חברים שלי התחילו להיתעסק בזה

פורסם

חמדמד... אבל קצת מבולגן...

פורסם

דווקא לא משעמם בכלל אתה תיראה שעוד כמה חודשים זה המוזיקה שתיהיה המצליחה ביותר. סיגנון רוק שנות 80 מזכיר קצת לא ככה?

פורסם

טיפה... לא אמרתי שזה משעמם אמרתי שזה חמדמד :smile1::lol: ;D

סך הכל זה בסדר אהבתי את זה שהכניסו פסנטר וזה אבל זה כזה... איך אני יגיד לך... מבולגן! יותר מדי צלילים מחוברים ביחד וזה יוצר משהו מוזר כזה...

זה כמו תזמורת של 5 סטים של טופים, 19 פסנטרים ו50 גיטרות מנגנים יחד.... (טוב נו הגזמתי אבל באמת יש שם ריבוי צלילים)

פורסם

אתה תיראה שזה מה שהולך להיות הדבר הבא זה כבר התחיל להכינס בת"א

פורסם

זה לא הטעם שלי אבל!!!

OFFER NISSIM IS TEH KING OMFG YEAH!

פורסם

זה לא הטעם שלי אבל!!!

OFFER NISSIM IS TEH KING OMFG YEAH!

ואי אחי עופר ניסים DJ והוא לא יוצר מוזיקה הוא ממקס מוזיקה אזתסטייליסט? ד"א זה כבר עבר

פורסם

עם איזה תוכנה עבדת?

פורסם
link=topic=210817.msg1849534#msg1849534 date=1160570324]

ואי אחי עופר ניסים DJ והוא לא יוצר מוזיקה הוא ממקס מוזיקה אזתסטייליסט? ד"א זה כבר עבר

זה לא משנה :) הוא עדיין שולט בעייני...

יש עוד מלא סוסים...

ואם אתה אומר שזה הדבר הבא... וזה מתחיל בתל אביב... אז תגיד לי איפה :) איזה מועדונים

פורסם

מעדונים "זה לא בסטייל" חחח מישפט של ידידה שלי חחחחחחחח מסיבות טבע אחי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים