פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים LOL. חשבתי על הרעיון הזה לא מזמן, כתבתי לחבר שאני אעשה מערכת קירור מים עם 50 ווטרבלוקים, אצמיד את כולם לראש שליAnd then i'll have the coolest head in town
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר תודה! מה?! התמונה גאונית! And then i'll have the coolest head in town חח אהבתי!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים LOL. חשבתי על הרעיון הזה לא מזמן, כתבתי לחבר שאני אעשה מערכת קירור מים עם 50 ווטרבלוקים, אצמיד את כולם לראש שליAnd then i'll have the coolest head in townצר לי להגיד לך, אבל נראה לי שברגע זה רשמית הכתרת את עצמך כגיק(לא שהמצב של כולנו יותר טוב, אחרי הכל, אנחנו חברים בפורום כאן...)
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים צר לי להגיד לך, אבל נראה לי שברגע זה רשמית הכתרת את עצמך כגיק(לא שהמצב של כולנו יותר טוב, אחרי הכל, אנחנו חברים בפורום כאן...)בוקר טוב אליהוהכרזתי על זה כבר בערך 20 מליון פעם. אז מה אם אני גיק? אני שמח ככה, תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שמע, אני לא יודע מה איתך... אבל כאן לא בוקר, ולא קוראים לי אליהו אני חושב שמרוב חום אתה מתחיל עם הזיות... לא תזיק לך איזה תרופת סבתא לקירור הראש קצת אני חושב
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים (לא שהמצב של כולנו יותר טוב, אחרי הכל, אנחנו חברים בפורום כאן...)לא נכון, אני לא גיק....ובטח יש עוד מלא כאלה שלא..
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים כן, וזאת הדרך הטובה ביותר לחתוך נייר: מממ.. לאיזה חנות יש את המוצר בארץ?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לא נכון, אני לא גיק....ובטח יש עוד מלא כאלה שלא..יש פה הרבה שהם לא גיקים... O0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.