פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים למיטב ידיעתי כן ,אבל העלות של המשלוח לא זולה בכלל .יתרון שכן יש להם זה ביטוח על המשלוח ככה שאם גונבים \ לא מגיע - אין בעיה שולחים שוב
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים כמה דבריםאין דבר כזה ebay שולחים... תלוי ממי אתה קונה ובאיזה צורה הוא מוכן לשלוח אם תשלח לו אי מייל ותיהיה רציני אולי הוא יסכים לשלוח ups לישראל אבל... רוב הפעמים לא שולחים לישראלהלוואי וכן אחרת הייתי קונה חלקים למחשב רק שם...אחחח איזה זול זה
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים תיזהר כי גם בEbay אפשר להידפק, מוטב לחקור ממי אתה בדיוק קונה לפני שאתה מבצע קניה.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אני ישמש בתור מוצג א' לצורך העניין בשביל לייצג את הצד הרע של Ebay.הזמנתי איזה מארז AT ישן מאיזה אחד שם,אחרי חודש אני מקבל תמונה של המארז עם הודעה שרשום בה שהוא מצטער(כן בטח)...
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אז קודם כל הם שולחים :איך זה עובד :המוכר - מציע את מרכולתו באתר :הקונה שולח כסף - EBAY שולחים אליך את המוצר (לאחר שקיבלו את כסף) ,אם אתה מרוצה אתה משאיר את המוצר אצלך והם שולחים את הכסף למוכר .אם אתה לא מרוצה אתה מחזיר את המוצר והם שולחים לך את הכסף חזרה (יש איזה מגבלת ימים שזה צריך להעשות בהם).
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים לא , חבר שלי מכר וקנה שם באלפי דולרים כבר .תמיד יש איזה סיכון ,אני לא יבטיח לך משהו שלא אני אחראי עליו .
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים מחבר אז עזוב אני לא קונה כי המוצר שאני רוצה ליקנות הוא יותר מדי יקר בשביל סיכון
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים עופר, אתה סגור על זה? כי כשאני קניתי שם דברים, שלמתי למוכר ולמוכר בלבד. Ebay הם הבמה, העברת הכספים לא ביזניס שלהם...
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אוקיי אני חייב להבהיר לכל האנשים הרעים שיש פה שאומרים שebay לא אמיןדבר ראשון לא קונים מכל אחד ואחרי כמה פעמים שאתה מתעסק שם אתה יודע ממי לקנות וממי לא...בדרך כלל אלא שיש להם בתיק שלהם הרבה תגובות ותגובות טובות לא יהיה לך סיכון אפילו קטן בלקנות מהםתשתדל לקנות מאנשים שכבר אנשים אחרים קנו מהם ככה זה יותר בטוח...אין לך מה לפחד לקנות שם אני אישית הולך לקנות בימים אלה כמה דברים שם..אם יש לך דרך שישלחו לך לארץ תנצל את זה!!!כי זה באמת זול ובאמת טוב...
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר יש לי דודים בארה"ב מה יותר זול שהם ישלחו אוו שהבן אדם ישלח ועוד שאלה השליחה היא בטוחה?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים תמיד, תמיד תמיד יש סיכון. כבר שמעתי ספורים (לא מצוצים מהאצבע, ספורים בתקשורת) על אדם שרכש לעצמו מוניטין טוב במכירה וקניה בסכומים בינונים (190 - 290 דולר) ואז בפעם האחרונה, דפק קופה ע"י כך שעבד על מישהו בניסיון למכור 'אוטו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.