פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר מה הקטע עם הפסקות באמצע העונהכל סידרה טובה תופסת תחת, גם באבודים יהיה הפסקה של איזה 3 חודשים עוד מעט
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אןי שום קשר לסדרה טובה או לא, הקטע הוא שעונת הטלוויזיה בארה"ב מתחילה באופן מסורתי בספטמבר ומסתיימת במאי אבל יש רק 22 פרקים לעונה בממוצע. באמצע תוקעים סדרות אחרות, אירועי ספורט חשובים ושידורים חוזרים. זה רק אנחנו בארץ מפונקים כי התרגלנו שאם הכבלים או הלווין ורוכשים סדרה הכל משודר רצוף. אבל אין מה לעשות ככה זה, מה גם שבשנים האחרונות המצב השתפר מעט וסדרות כמו 24, למשל, מתחילות באמצע החורף אבל רצות רצוף כל שבוע עד הסוף.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים יש להם משהו של בייסבול ובגלל זה הם דחו את זה עד ל-28.אג"ב, ככה זה יהיה גם עם Lost?! אם כן, אני בדיכאון, בניתי לפחות על Lost לשבוע הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אבודים תשודר השבוע וגם כל שאר חמשת הפרקים הראשונים ישודרו ברצף (לפי tv.com ו imdb)
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני רק אגיד משהו שירמוז.. ומשם תמשיך לבד (ועל זה נאמר : "I'ts for me to know and for you to find out")E פרד..
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני רק אגיד משהו שירמוז.. ומשם תמשיך לבד (ועל זה נאמר : "I'ts for me to know and for you to find out") E פרד.. איך אנחנו אמורים להוריד את זה מהאימיול אם זה לא יצא בארה"ב בכלל?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים השידורים מתעכבים עקב שידורי הסופרבול ל-3 שבועות, לאחר הסופרבול מייקל סקופילד וחבריו יחזרו למסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.