עבור לתוכן

קצת עזרה בבוק ריפורט - שרה"ט שני הצריחים

Featured Replies

פורסם

היי

אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע

בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור

אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם :

ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות

כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת

שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם..

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אתה די צודק אני אנסה להרחיב

במרכז הסיפור עומדים שני "מסעות" שונים, שמתרחשים במקביל. האחד הוא המסע של פרודו עם גולום וסאם לעבר מורדור, שם הם צריכים להשמיד את הטבעת ועל ידי כך להביא לכליה את סאורון. המסע השני הוא מלחמה ארוכה ומתמשכת של "הטובים" נגד "הרעים", אראגורן עם בני האדם והאלפים נלחם נגד צבאות סאורון וסארומון.

המטרה של כולם היא משותפת והיא להשמיד את סאורון, הן במישור הצבאי והן במישור של הטבעת שהיא מקור כוחו הגדול ביותר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אתה די צודק אני אנסה להרחיב

במרכז הסיפור עומדים שני "מסעות" שונים, שמתרחשים במקביל. האחד הוא המסע של פרודו עם גולום וסאם לעבר מורדור, שם הם צריכים להשמיד את הטבעת ועל ידי כך להביא לכליה את סאורון. המסע השני הוא מלחמה ארוכה ומתמשכת של "הטובים" נגד "הרעים", אראגורן עם בני האדם והאלפים נלחם נגד צבאות סאורון וסארומון.

המטרה של כולם היא משותפת והיא להשמיד את סאורון, הן במישור הצבאי והן במישור של הטבעת שהיא מקור כוחו הגדול ביותר.

מקווה שעזרתי.

הוא ענה על הכול בעצם, רק אני יוסיף שיש שלושה מסעות

the path of the king - המסע של אראגורן לדאוג לשלומם של ההוביטים.

the path of the wizard - המסע של גנדלף להביא תיגבורת למלחמה על הארץ התיכונה.

the path of the hobit - מסעו של ההוביט פרודו להשמיד את הטבעת האחת.

ככה שלמעשה ישנם שלושה דמויות מרכזיות, אך כמובן צריך לזכור שכל אחד מהם לא הלך למסעו לבד, חבריהם באו איתם כדי לעזור, אך הם כבר דמויות משניות... :-\

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, כמובן שבבוק ריפורט אני ירחיב קצת כי אחרי הכל פה אני מדבר עם אנשים שמכירים את הסיפור וגם אם המורה מכירה היא מצפה שבבוק ריפורט אני יכתוב בהרחבה ועם רקע

בכל מקרה לגבי גנדלף, בטוח שהוא דמות מרכזית בספר השני? כי אחרי הכל אין לו הרבה קטעים, רק חוזר מהקרב עם הבאלרוג ופוגש את ארגורן גימלי ולגולס משם ממשיך לאדורס איתם ומשם הוא "נעלם" ורק חוזר עם איאומר ופרשים למלחמה

פורסם

הוא לא ממש, אבל הוא כן נקודת מפנה (נותן להם תקווה כשהם פוגשים אותו)

אבל אני לא יודע אם זה קשור :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים