פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים מחבר הבלוק של cooling-store.de?בסוף הוחלט לא לקנות מהם בכ"מ בגלל שהם מפוקפקים מעט :-\
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים מה אתה מתכנן למערכת שלך? (יוסף)כרגע היא רק עם בלוק למעבד.. רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual 120mmבלוק למעבד (מתלבט) בין Danger Den TDX 775 ל Swiftech Apogee - מה אתה אומר? משאבה - Eheim 1200LPH ?(לא טבולה)מיכל מים - Swiftech MCRES-MICRO Reservoir צנרת - 1/2 אינץ'.
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים מחבר יפה מאיפה אתה קונה את המשאבה ובכמה? לגבי הרדיאטור : יש את הMCR220 באותו מחיר, בXS אומרים שהוא עדיף על פני ה22T. שווה לפתוח על זה תראד [עריכה- פתחתי בשבילך]. אם אתה מחפש קישור למקום שמוכר את הרדיאטור בזול תבקש כאן או בה"פ. לגבי הבלוק : אני לא בטוח. כאן טוענים ששני הבלוקים לא מומלצים. אישית הייתי הולך על הMP-05-LE באותו מחיר שמציגה ביצועים טובים+++.
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים יפה מאיפה אתה קונה את המשאבה ובכמה? לגבי הרדיאטור : יש את הMCR220 באותו מחיר, בXS אומרים שהוא עדיף על פני ה22T. שווה לפתוח על זה תראד [עריכה- פתחתי בשבילך]. אם אתה מחפש קישור למקום שמוכר את הרדיאטור בזול תבקש כאן או בה"פ. לגבי הבלוק : אני לא בטוח. כאן טוענים ששני הבלוקים לא מומלצים. אישית הייתי הולך על הMP-05-LE באותו מחיר שמציגה ביצועים טובים+++. קראתי די הרבה המלצות על שני הבלוקים כך שנראה לי שאני כן אקח אחד מהם.. בקשר למשאבה, אני קונה אותה מחנות דגים שחבר שלי עובד בה, הוא עושה לי מחיר מצויין עליה (120 ש"ח). תודה על פתיחת התארד, אני אבדוק שוב ויותר לעומק את עניין הרדיאטור.
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים משאבה - Eheim 1200LPH ?(לא טבולה)נשמע טובבייחוד המשאבהבקשר לבלוקהTDX הוא בלוק לא רע בכלל (גם לי יש אותו), הSTORM טוב ממנו במעטסה"כ DD היא חברה איכותית, אם אתה מביא אותו במחיר טוב, אתה לא צריך יותר מזה
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים נשמע טובבייחוד המשאבהבקשר לבלוקהTDX הוא בלוק לא רע בכלל (גם לי יש אותו), הSTORM טוב ממנו במעטסה"כ DD היא חברה איכותית, אם אתה מביא אותו במחיר טוב, אתה לא צריך יותר מזההTDX טוב בהרבה מApogee ? בקשר לSTORM , אם הוא לא היה יקר כל כך הייתי הולך עליו..
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים שניהם פחות או יותר מציגים את אותם ביצועיםאולי עדיפות קלה לTDXההפרש זניחתביא מה שיותר זול לךאו אלא אם כן אחד מהם מוצא חן בעיניך..
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים מחבר בxs טוענים שהMCR220 עדיף אם אתה משתמש באותם מאווררים על שני הראדיאטורים. לגבי הבלוק, זאת היית רק דעתי מבין שניהם הייתי מעדיף את הTDX.
פורסם 2006 באוקטובר 1118 שנים שניהם פחות או יותר מציגים את אותם ביצועיםאולי עדיפות קלה לTDXההפרש זניחתביא מה שיותר זול לךאו אלא אם כן אחד מהם מוצא חן בעיניך..יש לי עדיפות מסויימת ל TDX אבל את ה Apogee יעלה לי 8$ פחות.. מה גם שה TDX לא במלאי כרגע.. נראה לי שאני אלך על ה Apogee
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.