פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר דיברנו שהטמפרטורה היא בסדר אבל לא הבנתי למה הרי היא 66 במצב מנוחה !!!!!אז מה שאני שואל זה אם אני יתקין שני מאווררים ליד הכרטיס מסך זה יעזור במשהו ????יש לי agp לא pci-e.אה ועוד משהו יש לי עוד כל מיני גופי קירור ממתכת שסבא שלי הביא לי פעם ... למישהו יש רעיונות ???ואני בסדר . תודה .
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אולי תפרט איזה כרטיס יש לך?(6600gt agp?)אתה ב oc?ואיזה מבין הקירורים יש לך?(קיבלת עם הכרטיס)http://www.izarmicro.net/images/XFX/XFX_GeForce_6600GT_AGP_Card.jpghttp://www.gamepc.com/images/labs/rev-xfx6600gtagp-coolerLG.jpg
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים יכול לעזור, תלוי בשאר הסרקולציה במארז.וגם אם יעזור זה יהיה זניח.אני שמח שאתה בסדר.. אז ם תוכל להסביר לי את פשר התמונות והחשש של "עבדו עליי" ומה הקשר בינם לבין מאווררים שבמארז "קומפיוקייס"ושוב הטמפרטורה לדעתי סבירה. אז הלחץ סביב??
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר יש לי את התמונה הראשונה .... (הפחות מגניבה)הבנתי שהטמפרטורה בסדר אבל לא הבנתי למה בדיוק היא גבוהה אחרי שאני רואה אצל חברים 40 מעלות???ואני מקווה שהלחץ יסתדר ....אה ועוד משהו התקשרתי לחבר שלי ושאלתי אותו בגלל שיש לו כרטיס מסך כמו שלי רק הpci-e והוא אומר שאצלו הטמפרטורה 40 מעלות אבל הוא שקרן פתולוגי אז אני לא יודע אם להאמין ....
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים א- הוא שקרן\קרור מים. (במידה ומדובר באותו כרטיס רק PCI-E)ב- איזה חברים ראית עם טמפרטורה כזו ואיזה כרטיס יש להם? כמו שלך?ג- לא מבין למה ליצור בעיה למה שאין.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר הוא אמר שהוא קנה קירור של זלמן אבל זה למעבד הוא אמר ...אצל חבר שלי 38-40 9600XT ......אחי כל פעם אני שואל מחדש וכל פעם אתה עונה לי עם שאלה ....!!למה אחת ולתמיד הטמפרטורה אצלי גבוהה של הכרטיס מסך !!!!?????
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים כל פעם עונים לך ואתה פשוט לא מבין! הטמפרטורה לא גבוהה.וכל כרטיס מסך והטמפרטורה שלו!! אי אפשר להשוות את הכרטיס שלך ל-9600XT.כל טוב,ביי ביי!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר אתה ממש בנאדם דפוק עם אופי גועלי !!!אתה לא רוצה לענות לשאלות של אנשים אל תענה תחסוך לנו את הדעות המפגרות שלך!!!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים הבנתי,3 עמודים אני מנסה להסביר לך ועונה לך ללא הפסקה ובסוףאני זה שדפוק וגועלי ולא רוצה לענות לשאלות...ברור, ברור.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים BuLA89, יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה.על הקללות אני עדיין חושב מה לעשות.נא קרא את חוקי הפורום והימנע מדברים כאלו בעתיד!ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.