עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לכל אלה שנמאס להם מגלגל"ץ...

Featured Replies

פורסם

רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם...

הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגליי ההאזנה שלי לרדיו השתנו , ובעבותייהם גם הטעם שלי במוזיקה , זאת תחנה חמודה מאוד שאומנם הדיבורים והפרסומות שם בשוודית , אבל המוזיקה היא מוזיקת ROCK בלבד מכל מקום אפשרי בעולם , זה פשוט כיף להקשיב לתחנה הזאת , וזה עשה לי את היום בזמנים הכי משעממים בעבודה , והכי חשוב , יש שם שירים טובים שבלל לא מגיעים לארץ מאיזושהי סיבה !!!

למעוניינים , הנה הקישור אלייהם http://www.bandit1063.com/ , מדף הבית הזה (בשוודית , אבל אפשר לנווט בו) אתם הולכים לLYSSNA LIVE , ומשם ייפתח לכם נגן STREAMING שאחריי פתיח , ישמיע לכם את התחנה , למי שנהנה , שייתן פידבקים בבקשה :xyxthumbs:

פורסם

שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם...

מתי בפעם האחרונה השמיעו את השיר הזה (חוץ מהיום בבוקר)?

הבעיה של גלגל"צ היא יותר גדולה, והיא:

שצריך ויטמין P בשביל שינגנו את השירים שלך.

כל אדם שיש לו פרוטקציה, לא משנה איך הוא שר (אפילו גרוע ביותר), הם משמיעים אותו 10 פעמים ביום לפחות!

רוב העורכים שמה ברמה ירודה (לפעמים אתה נופל על שעה של מוסיקה טובה), השדרניות שמה גרועות, הם חופרות בשכל והורסות את השירים!

פורסם
  • מחבר

אתה מספר לי? אני הקשבתי להם חודש ברצף , לא כמה דקות מהרדיו של הרכב אלה ממש כל הזמן , שלא לדבר על זה שבמסעדה שאכלתי גם השמיעו אותם בתור מוזיקת רקע...

פורסם

באמת אחת התחנות הטובות!! :xyxthumbs:

מומלץ!

פורסם
  • מחבר

באמת אחת התחנות הטובות!! :xyxthumbs:

מומלץ!

תודה , שמח שעזרתי לך :xyxthumbs:

פורסם

האם אתה מכיר תחנה שמשדרת רוק שקט?

פורסם
  • מחבר
link=topic=210636.msg1849502#msg1849502 date=1160569663]

האם אתה מכיר תחנה שמשדרת רוק שקט?

אמ... מצטער להגיד אבל לא , אני לא מכיר אחת , בכל מקרה גם התחנה ששמתי למעלה משדרת רוק שקט , גם רוק כבד , אבל באופן כללי כל סוגיי הרוק : HEAVY ROCK , METAL , SOFT ROCK , PUNK ROCK וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.