פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בין הניסויים המחרידים היה ניסוי לשנות צבע עיניים על ידי הזרקת כימיקלים לעיני ילדים, קטיעות של אברים שונים, ופרוצדורות רפואיות מחרידות אחרות. באחד המקרים ביצע ניסוי ללא תכלית רפואית, בו תפר בגב ובפרקי הידיים שני תאומים צוענים בני 4, שהפכו בעקבות הניתוח לתאומים סיאמיים. על פי העדות, סבלם היה כה גדול עד כי אמם השיגה מורפיום ושמה קץ לחייהם.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ברור שמה שמנגלה עשה היה נתעב עוד יותר.אבל ברגע שמבצעים ניסויים בבני אדם, ההשוואה הראשונה המתבקשת היא מנגלה.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מתבקשת או לא, זה עדיין ממעיט ממעשיו של מלאך המוות מאושוויץ.בטוח שאי אפשר להשוות בין הסדיזם (סדיסטיות?)בכל אופן, מוקדם לקבוע אילו ניסויים נעשו ללא אישור החולים (כי רוב הניסויים כנראה היו עם אישור)ומה היו התוצאות שלהם.נחכה לקצת יותר פרטים
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אתם לא יודעים באיזה ניסויים מדובר אלה היו חולים שלא רצו לאכול ואז הרעיבו אותם ואז נתנו להם כדור שיחזיר להם את התיאבון מתה אישה בגיל 102 אפשר לחשוב שהיא הייתה חיה עוד הרבה שנים
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אז העובדה שהיא הייתה זקנה אומרת שהחיים שלה שווים פחות משל אדם בגיל 20? גם אם היא הייתה חיה רק עוד חודש לא צריך לעשות כאלה דברים ליצור חי.אם זו הייתה סבתא שלך (חס וחלילה, שלא יקרה לאף אחד) אתה לא הייתה מדבר כך.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים זה לא שאני מצדיק את המעשים שלהם אבל מצד אחד הם ניסו לגרום להם לאכול גם זה לא שהם ממש הזריקו להם כל מיני תרופות בשביל לגרום להם למות
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בכתבה כתוב על יצורים (לא ממש אנשים) שגרמו לאישה זקנה למות כשהוציאו ממנה שתן. איפה כתוב שם משהו על גלולות ניסיונית להגברת התאבון?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אחד הניסויים בדק את השפעת התרופה הפסיכיאטרית "זיפרקסה" של חברת "אלי לילי" על תיאבון חולים המסרבים לאכול וסובלים מתת תזונה. שותפו בו 41 חולים בני 67 עד 102 ו-12 מהם מתו בעת הניסוי או זמן קצר לאחר סיומו מבלי שמותם דווח.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אממ... טוב, טעות שלי.עדיין, לא משנה הגיל של "שפני הניסוי", לא היה צריך לקרות כזה דבר.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אין לנו מספיק פרטים וידע לקבוע אם הקשישה מתה כתוצאה מהמעשים שלהם (להוציא שתן מהבטן נשמע לי ברברי)בכל זאת צריך לזכור שמדובר בבת 84 שהיתה מאושפזת בגלל שלא הרגישה טוב,אבל אין ספק שזה לא מריח טוב, אני בד"כ מחזיק בדיעה שאין עשן בלי אש.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים חס וחלילה, בגלל זה כתבתי בד"כקח לדוגמה את הפרשה של רמון, שם אני לא חושב שיש דברים בגו'לעומת זאת בכל הפרשיות של אולמרט אני בטוח שיש אש מאחורי כל העשן.חוץ מזה, לכולם מגיע משפט הוגן, לא מכניסים בישראל אף אחד לכלא ישר (וטוב שכך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.