עבור לתוכן

דר' מנגלה כחול-לבן

Featured Replies

פורסם

אומרים שמנגלה יכל לקחת אנשים ולחבר אותם כמו תאומים סיאמים

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
בין הניסויים המחרידים היה ניסוי לשנות צבע עיניים על ידי הזרקת כימיקלים לעיני ילדים, קטיעות של אברים שונים, ופרוצדורות רפואיות מחרידות אחרות. באחד המקרים ביצע ניסוי ללא תכלית רפואית, בו תפר בגב ובפרקי הידיים שני תאומים צוענים בני 4, שהפכו בעקבות הניתוח לתאומים סיאמיים. על פי העדות, סבלם היה כה גדול עד כי אמם השיגה מורפיום ושמה קץ לחייהם.
פורסם

ברור שמה שמנגלה עשה היה נתעב עוד יותר.

אבל ברגע שמבצעים ניסויים בבני אדם, ההשוואה הראשונה המתבקשת היא מנגלה.

פורסם

מתבקשת או לא, זה עדיין ממעיט ממעשיו של מלאך המוות מאושוויץ.

בטוח שאי אפשר להשוות בין הסדיזם (סדיסטיות?)

בכל אופן, מוקדם לקבוע אילו ניסויים נעשו ללא אישור החולים (כי רוב הניסויים כנראה היו עם אישור)

ומה היו התוצאות שלהם.

נחכה לקצת יותר פרטים

פורסם

אתם לא יודעים באיזה ניסויים מדובר אלה היו חולים שלא רצו לאכול ואז הרעיבו אותם ואז נתנו להם כדור שיחזיר להם את התיאבון מתה אישה בגיל 102 אפשר לחשוב שהיא הייתה חיה עוד הרבה שנים

פורסם

אז העובדה שהיא הייתה זקנה אומרת שהחיים שלה שווים פחות משל אדם בגיל 20? גם אם היא הייתה חיה רק עוד חודש לא צריך לעשות כאלה דברים ליצור חי.

אם זו הייתה סבתא שלך (חס וחלילה, שלא יקרה לאף אחד) אתה לא הייתה מדבר כך.

פורסם

זה לא שאני מצדיק את המעשים שלהם אבל מצד אחד הם ניסו לגרום להם לאכול גם זה לא שהם ממש הזריקו להם כל מיני תרופות בשביל לגרום להם למות

פורסם

בכתבה כתוב על יצורים (לא ממש אנשים) שגרמו לאישה זקנה למות כשהוציאו ממנה שתן. איפה כתוב שם משהו על גלולות ניסיונית להגברת התאבון?

פורסם
אחד הניסויים בדק את השפעת התרופה הפסיכיאטרית "זיפרקסה" של חברת "אלי לילי" על תיאבון חולים המסרבים לאכול וסובלים מתת תזונה. שותפו בו 41 חולים בני 67 עד 102 ו-12 מהם מתו בעת הניסוי או זמן קצר לאחר סיומו מבלי שמותם דווח.
פורסם

אממ... טוב, טעות שלי.

עדיין, לא משנה הגיל של "שפני הניסוי", לא היה צריך לקרות כזה דבר.

פורסם

אין לנו מספיק פרטים וידע לקבוע אם הקשישה מתה כתוצאה מהמעשים שלהם (להוציא שתן מהבטן נשמע לי ברברי)

בכל זאת צריך לזכור שמדובר בבת 84 שהיתה מאושפזת בגלל שלא הרגישה טוב,

אבל אין ספק שזה לא מריח טוב, אני בד"כ מחזיק בדיעה שאין עשן בלי אש.

פורסם

לפי התיאוריה שלך, כל מי שמואשם צריך להכניס אותו לכלא.

פורסם

חס וחלילה, בגלל זה כתבתי בד"כ

קח לדוגמה את הפרשה של רמון, שם אני לא חושב שיש דברים בגו'

לעומת זאת בכל הפרשיות של אולמרט אני בטוח שיש אש מאחורי כל העשן.

חוץ מזה, לכולם מגיע משפט הוגן, לא מכניסים בישראל אף אחד לכלא ישר (וטוב שכך).

פורסם

בטח שמכניסים כל אותם אסירים בטחוניים.

פורסם

יש הבדל בין מעצר למאסר

בכל מקרה, זה ממש לא קשור לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים