פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תקשיב לזה:[glow=red,2,300]אננס בננה ותמר[/glow]תנסה את זה פעם אחת ותבין!כמובן שזה אמור להיות על בסיס חלב כדי שזה יהיה מושלם.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני יערבב את שני התגובות שנתנו הצעות למעלה ויגיד לך מה הכי טובאננס בננה ומלון
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר מה זה ליצי?כרגע נגמר האננס בבית (=\) אז עדין לא טעמתי תהמצלות שלכם...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תקשיב לזה:[glow=red,2,300]אננס בננה ותמר[/glow]תנסה את זה פעם אחת ותבין!כמובן שזה אמור להיות על בסיס חלב כדי שזה יהיה מושלם.ואייי נשבע לכם איך שעוד ראיתי את הכותרת ישר חשבתי על השילוב האלוהי הזה!זה פשוט דה בסט!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים תמר ובננה נישמע ממש טוב עכשיו עם אננס לא יודע אבל בא לי לנסות מתכון חביב שלי סבתא שלי היתה מביאה לנו ליפעמים תותים הביתה אז לוקחים אותם מורידים להם תבלונד הירקרק שוטפים טוב טוב שמים במיקסר עכשיו אחרי זה שמים קרח קטוש או למי שאין קצת מים קרים כמו קרח וחלב עד לקו של החומרים כמה כפות סוכר תלוי בכמות לטחון עד שבא לכם ולבריאות אני אוהב להשאיר קצת חתיכות של תותים זה מאד כיפי לאכול אותם עם מירקם של תותים + חלב זהירות לא לשים מלח (קרה פעמים לנו גררר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.