עבור לתוכן

גוגל רכשה את YouTube עבור 1.65 מיליארד דולרים

Featured Replies

פורסם

אני אישית מקליד רק Y

^

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ אני משתמש בכוח המחשבה.

Administrator, אתה לא חושב שאתה קצת מצחיק? לגוגל יש בערך יועץ כלכלי על כל גולש שלהם, ואתה חושב שאתה יודע מספיק בשביל לקבוע שההחלטה היא "מעוררת רחמים", לול...אולי תגיד לפולסווגן לחסל את המותג אודי והמותג סקודה כי זה נראה לך לא כלכלי.

וגאי קינג, אנחנו מצטערים שלדעתך המחיר לא שווה את הקנייה, אבל מאיפה אתה יודע מה המחיר הנכון ביחס לרווחים שלהם ומה התשואה של המנייה שלהם או מה הצפי לעתיד? :nixweiss:

אתם ממש מצחיקים.

פורסם

בהתחשב בכל שליוטיוב אין שום מודל כלכלי שיגרום לרווח כלשהו... ככה שהוא כן צודק...

אם גוגל ירצו להרוויח מהאתר הם יצתרכו לשנות אותו... האתר כמו שהוא היום הוא לא כלכלי... הוא לא מרוויח דולר... היום אין בו כמעט פרסומות... הם יהיו חייבים לשים הרבה יותר פרסומות אם הם רוצים להרוויח...

פורסם

יבוא היום ותבין שיש בעולם דברים הרבה יותר חשובים מאשר רווח כספי מיידי...

פורסם

גם בשביל רווח בטווח הרחוק צריך איזשהי תוכנית... התוכניות היחידה של יוטיוב היתה להימכר לחברה גדולה

גוגל לא יוכלו להרוויח מהאתר אם הם ישאירו אותו בדיוק כמו שהוא

אם גוגל תרצה להרוויח זה או על ידי רווח ישיר מפרסומות באתר או שהם יפנו את הגולשים שם לשירותים אחרים של גוגל...

פורסם

לyoutube יש משתמשים, ומשתמשים עולים כסף. למה אתה חושב שskype נמכרה במליונים בגלל הטכנולוגיה החדישה?

פורסם

משתמשים זה נכס, זה בדיוק כמו רשימת לקוחות או רשימת תפוצה של מיילים בטכניון למשל.

פורסם

אני רואה שהם כן למדו ממייקרוסופט כמה דברים...

If you can't beat them, buy them...

יותר נכון, ea נוהגים בשיטה הזאת

פורסם

לא, מיקרוסופט נוהגים בשיטה הזאת.

אין רווח לאתר? F*CKING RETARTDS, יוטיוב מרוויח ביום יותר ממה שההורים שלכם מרוויחים ב 10 שנים ביחד.

ולכול הגואנים האלה שחושבים שזה הפסד, אני אומר לכם הם מכסים את ה 1.65 מיליארד דולר הזה בשנתיים, עם לא בשנה.

פורסם

^ :lol:

יוטוב לא עושה 1.6 מיליארד לא בשנה ולא ב 100 שנה. ליוטוב יש קהילה וזה מה שגוגל קנתה.

פורסם

אתה לא תאמין, גם אם אספר לך, כמה כסף עולה לשים שם באנר ליום. [וכרגע הם מרוויחים מעוד הרבה מבאנרים ויש שם עוד הרבה הרבה דברים שאתה לא יודע].

פורסם

אתה לא יודע על מה אתה מדבר

התחזיות האופטימיות מדברות על הכנסות של מליון דולר לחודש

פורסם

אתה לא תאמין, גם אם אספר לך, כמה כסף עולה לשים שם באנר ליום. [וכרגע הם מרוויחים מעוד הרבה מבאנרים ויש שם עוד הרבה הרבה דברים שאתה לא יודע].

אוקי גם אם עולה לשים באנר באתר מיליון דולר לחודש... כמה באנרים יש להם באתר?

פורסם

תאר לך שהם היו צריכים להקליד googlev. כל עוד זה google או ריישא שלו, ההשלמה האוטו תתן google.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים