פורסם 2006 באוקטובר 918 שנים מה אני צריך לדעת בנושא הזה כשאני מתקרב למחשב וכשאני פותח אותו ומרכיב חלקים?אם יש מאמר מתאים או הסבר מפורט שלכם אני הודה לכם.
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים תתקרב אליו בזהירות שלא יחבוט בכךמה אתה דפוק???מטען סטטי יכול רק להתפוצץ, הוא לא יכול לחבוט בו.יש כפפות שמונעות חשמל סטטי, אפשר לקנות את זה אצל הערבים בשוק (בגלל זה יש להם הרבה פחות התפוצצויות של מטען סטטי במעבדה) ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||תזרמו|עם|זה,|זה|הולך|להיות|מצחיק.|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים לפחות מטען סטטי לא מעיף כדוריות פלדה לכ הכיווניםעכשיו ברצינות אין מה לדעתתנתק מהחשמל ותתחיל להתפרע
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים מה אתה דפוק??? מטען סטטי יכול רק להתפוצץ, הוא לא יכול לחבוט בו. יש כפפות שמונעות חשמל סטטי, אפשר לקנות את זה אצל הערבים בשוק (בגלל זה יש להם הרבה פחות התפוצצויות של מטען סטטי במעבדה) |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||תזרמו|עם|זה,|זה|הולך|להיות|מצחיק.||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| למה אתה חושב שאנחנו נראה את זה והוא לא?!?!??
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים מחבר הבנתי תראש שלכםזה יפה להתבדח מידי פעם ואני אוהב את זה.אבל תשובה רצינית לא קיבלתי עדיין.אני שואל את השאלות האלה מכיוון שאומרים שמטען סטטי יכול לגרום נזק לאחד המרכיבים אם לא "מכבים " אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים מספיק שתכבה אותו על ידי shutdownאם אתה מחליף לוח אם, תוציא בנוסף גם את חוט החשמל מהספק.
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים מומלץ לפרוק את האלקטרונים שהועברו ליד שלך על ידי נגיעה במשהו ממתכת, לדוגמא-המארז.
פורסם 2006 באוקטובר 1018 שנים מומלץ לעבוד בסביבה אנטי - סטטית,או לפחות להשתמש בצמיד ESD או במשטח מיוחד.גם כן מומלץ לגעת במתכת מוארכת, לדוגמא ספק שמחובר לחשמל ושהמפסק על ON, צינור מים וכו'...
פורסם 2006 באוקטובר 1218 שנים *PainKiller* Administrator Odedb52 אתם על הכוונת עוד ספאם אחד ואני מחלק אזהרות!!!
פורסם 2006 באוקטובר 1218 שנים מחבר תוציא את החוט של החשמל מהקיר ותלחץ על ההפעלה.וזהו זה ינטרל את כל המטען הסטטי וכמובן יחסוך נזקים?נשמע די פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.