עבור לתוכן

מטען סטטי

Featured Replies

פורסם

מה אני צריך לדעת בנושא הזה כשאני מתקרב למחשב וכשאני פותח אותו ומרכיב חלקים?

אם יש מאמר מתאים או הסבר מפורט שלכם

אני הודה לכם.

פורסם

תתקרב אליו בזהירות שלא יחבוט בכך

פורסם

תתקרב אליו בזהירות שלא יחבוט בכך

מה אתה דפוק???

מטען סטטי יכול רק להתפוצץ, הוא לא יכול לחבוט בו.

יש כפפות שמונעות חשמל סטטי, אפשר לקנות את זה אצל הערבים בשוק (בגלל זה יש להם הרבה פחות התפוצצויות של מטען סטטי במעבדה)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||תזרמו|עם|זה,|זה|הולך|להיות|מצחיק.|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

פורסם

לפחות מטען סטטי לא מעיף כדוריות פלדה לכ הכיוונים

עכשיו ברצינות אין מה לדעת

תנתק מהחשמל ותתחיל להתפרע

פורסם

ואני חשבתי שלכבות את המחשב זה מספיק..

פורסם

מה אתה דפוק???

מטען סטטי יכול רק להתפוצץ, הוא לא יכול לחבוט בו.

יש כפפות שמונעות חשמל סטטי, אפשר לקנות את זה אצל הערבים בשוק (בגלל זה יש להם הרבה פחות התפוצצויות של מטען סטטי במעבדה)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||תזרמו|עם|זה,|זה|הולך|להיות|מצחיק.|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

למה אתה חושב שאנחנו נראה את זה והוא לא?!?!?? :kopfpatsch::bash::kopfpatsch::s07:

פורסם
  • מחבר

הבנתי תראש שלכם

זה יפה להתבדח מידי פעם ואני אוהב את זה.

אבל תשובה רצינית לא קיבלתי עדיין.

אני שואל את השאלות האלה מכיוון שאומרים שמטען סטטי יכול לגרום נזק לאחד המרכיבים אם לא "מכבים " אותו

פורסם

מספיק שתכבה אותו על ידי shutdown

אם אתה מחליף לוח אם, תוציא בנוסף גם את חוט החשמל מהספק.

פורסם

מומלץ לפרוק את האלקטרונים שהועברו ליד שלך על ידי נגיעה במשהו ממתכת, לדוגמא-המארז.

פורסם

נו באמת..

בקיצור אתה יכול להתקרב למחשב בלי שום בעיה.

פורסם

מומלץ לעבוד בסביבה אנטי - סטטית,

או לפחות להשתמש בצמיד ESD או במשטח מיוחד.

גם כן מומלץ לגעת במתכת מוארכת, לדוגמא ספק שמחובר לחשמל ושהמפסק על ON, צינור מים וכו'...

פורסם

תתחבר לאדמה עם צמיד ואתה מסודר... זה הכל.

פורסם

*PainKiller*

Administrator

Odedb52

אתם על הכוונת עוד ספאם אחד ואני מחלק אזהרות!!!

פורסם

תוציא את החוט של החשמל מהקיר ותלחץ על ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

תוציא את החוט של החשמל מהקיר ותלחץ על ההפעלה.

וזהו זה ינטרל את כל המטען הסטטי וכמובן יחסוך נזקים?

נשמע די פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים