פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יש לי כמעט את כל המחשב עכשיו מארז הסתבכתיהתלבטתי בהתחלה בין אלה עכשיו לא יודע מה יותר טובGIGABYTE 3D AURORASTACKER 810ANTEC P160WANTEC P180אבל זה יש לא זה זה אין לו זה וכו'עכשיו רציתי לראות עוד דוגמאות אני חייב להדלק על משהו בשביל לקנותמה שאני צריך מהמארז זה ככה1. שיהיה לו קירור סירקולציה טובה ושיהיו 4 מאוורים לפחות2. שיהיה לו מקום ל 4 או 5 HD מינימום עדיף שיהיה 53. מקום ל 4 CDROM מינימוםוזהו בנתיים אם יהיה עוד משהו שאני חושב עליו וברח לי אני יוסיףתודה מראש לעוזרים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לגבי ה180 יש לו רק 3 מאווררים..יש לו 4 מקומות לסידי ולא חסר מקום לHDמבחינת שקט לא תמצא יותר טוב והוא מעוצב מעולה.המלצה שלי.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני אישית הייתי הולך על ה-P180, מארז מדהים לפי התמונות שלו, שלא נדבר על הביקורות החיוביות שלו.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר ANTEC P160Wאהבתי את העצוב אחי מה ההבדל בניהםSTACKER 810ANTEC P160WANTEC P180ומה עם האורורה שאני אוהב את העיצוב שלו ביותר רק אין מקום ל5 HD רק 4 נראה ליאני חייב את העזרה שלכם לבחירת המארז אני תקוע יש לי את כל המחשב רק מארז אין
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים 1. שיהיה לו קירור סירקולציה טובה ושיהיו 4 מאוורים לפחותמארז עם 2 מאווררי 120מ"מ לא מקרר טוב...(מה העניין של ה4 מאווררים)..?2. שיהיה לו מקום ל 4 או 5 HD מינימום עדיף שיהיה 5בכול המארזים הנ"ל יש...3. מקום ל 4 CDROM מינימוםלמה אתה צריך 4 כוננים אופטיים...?פותח התרד הנקודה שלי היא שכולם מעולים..ולכול אחד יש נתון מעל נתון מתחת..אבל בגדול כולם טובים....השיקול היחיד שלך הוא העיצוב...מה הכי נראה לך...מה הכי אתה אוהב..לא יותר מזה...(תקציב זה לא הבעיה שלך.. ;D)...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר מארז עם 2 מאווררי 120מ"מ לא מקרר טוב...(מה העניין של ה4 מאווררים)..?בכול המארזים הנ"ל יש...למה אתה צריך 4 כוננים אופטיים...?פותח התרד הנקודה שלי היא שכולם מעולים..ולכול אחד יש נתון מעל נתון מתחת..אבל בגדול כולם טובים....השיקול היחיד שלך הוא העיצוב...מה הכי נראה לך...מה הכי אתה אוהב..לא יותר מזה...(תקציב זה לא הבעיה שלך.. ;D)...סבבה שיהיה שני מאווררים נגיד4 כי עכשיו יש לי 2 נכון?אני הולך לקנות כרטיס קול שיש לו מין ראק כזה אה יודעועוד אחד עם צג LCD ומראה טמפרטורה וכל זהוHD יש לי עכשיו 4 מה קורה אם אני צריך להוסיף 1 בהמשך ?מה אומר עכשיו ?וזהו אני מתלבט בן אלה על מה אתה היית הולך אחי ?3D Aurora 570STACKER 810ANTEC P160WANTEC P180AGUILA SILVER ALUMINUM + window
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים כל המארזים מעולים אבל ה- P180 מקבל הרבה מאוד סיקורים מדהימים. אני גם קונה מחשב ואני לוקח אותו. לחבר שלי יש אותו והוא פשוט מרגיש מאוד מאוד איכותי והוא גם מאוד יפה. ה- Gigabyte ממש לא שווה כי הוא סתם מיושן ויקר בגלל שיש בעיות עם היצרן שלו. הצעה שלי- P180 כל הדרך.
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אישיתי (וגם מבחינת רעש ואיכות) הייתי לוקח את הP180..בצבע שחור...(אאא חלומות)..
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר אוףףףנראה לי אני מתלבט בין P180 וארו לי תותח ויש את P160WCM810אני מתחרפן"ציטוט"taotao161 אחי אבל כסוף יותר יפה אם כן אני יקח כסוף
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני אישית אוהב את השחור אבל כול אחד והטעם שלו... ואפשר להגיד כבר תתחדש או שאתה עדיין.....
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר אני עדיין :silly: :silly: :silly: אוף נראה יש לי עד יום ראשון להחליט כמה HD אפשר בו? וכמה CD? וכמה מאווררים? ומה הגובה שלו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.