עבור לתוכן

ניתפס לי הצוואר יש למישהו טיפ איך לשחרר אותו זה די דחוף!!!

Featured Replies

פורסם

זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש

פורסם

קודם שים על זה "כרית חמה" או איזה בקבוק מיים חמים(נו אתה מכיר - הירוק הזה מגומי).

אח"כ תבקש מאמא מסאג' עדין של איזה 3 דק'.. :)

פורסם

עדיף שנצטט את קרטמן

"Quick we must put BENGEY "

פורסם
  • מחבר

סוף סוף רק עכשיו מצאתי את הכרית החמה הזאתי וגם שמתי מישחה אני מרגיש כמו פסל :pissed:

פורסם

בד"כ זה נתפס בגלל צינון... מאוורר בלילה חחחח (לפחות אצלי)

מצטער אחי, אבל אין שום דבר שעוזר 100%, רק תתן לזה לעבור לבד, ואל תחשוף את הצוואר לקור

בהצלחה....

פורסם

שמן סיני. הדבר הזה שורף אבל מחולל פלאים. מומלץ בחום. תמרח קצת על הצוואר, מחר בבוקר אתה כמו חדש.

פורסם

כאשר תפוס לי משהו, אני משתמש במישחה שקוראים לה "רדיאן מסאז' קרם", מורח, מעסה את המקום, ואז מניח על המקום משהו חם (בקבוק מים חמים).

בכל מיקרה, אתה תמיד יכול לעשות חימום (של ספורט), ואז למתוח את השריר (למיקרה שלך, לא ניראה לי שיעבוד).

פורסם
  • מחבר

חימום ספורט לא עבד שמתי את המישחה הזאתי ועכשיו אני יושב אם הכרית הזאתי

פורסם

לי אישית מקלחת חמה מאוד עוזרת

נתפס לי פעם בבצפר ובמשך היום זה רק נהיה חזק וחזק יותר ממששש כאב

חזרתי הביתה נכנסתי חצי שעה למקלחת רק זרם של מים חמים על הצוואר וזה ממש מקל

פורסם
  • מחבר

סעמק אם זה אני כבר שעה+ אם כרית הזאתי ושום דבר רק יותר גרוע

פורסם

שנתפאס הצוואר בדרך כלל זה ששריר נוגע בשריר מתי שעושים תנועה מין הסתם צריך להזיז אחת מהשרירים למקום שלו איך עושים את זה?

פשוט מאוד אתה לוקח את היד שלך ועושה מסאז' איפה שכואב שאתה תיגע בזה זה ממש יכאב אבל זה יעבור לך אחרי כמה פעמים שתעשה ואחרי לילה שתישן טוב בהצלחה מקווה שתבריא.

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מהסוכה איזה קור בחוץ רצתי הביתה הבעיה שאם אני נוגע זה כואב עובר אחרי כמה זמן ואז חוזר

פורסם
link=topic=210490.msg1846044#msg1846044 date=1160436713]

עכשיו חזרתי מהסוכה איזה קור בחוץ רצתי הביתה הבעיה שאם אני נוגע זה כואב עובר אחרי כמה זמן ואז חוזר

אם יש לך צעיף תשים שאתה יוצא

אם אין תקפל סווצ'ר ותשים על הצוואר

להפחית כאבים

ממש מוזר שעדיין לא עבר...לי עבר כמעט לגמרי אחרי מקלחת אחת ואחרי שישנתי אחרי המקלחת כבר עבר

פורסם

איזה קטעים

עכשיו אני מבין למה התכוון RK בדיון של הילד המאוהב

פורסם
  • מחבר

בעעע עדין לא עבר אני מ11 אם כרית חמה על הצוואר אני מזיע מרוב שזה חם והיום יש פסטיבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים