פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים קודם שים על זה "כרית חמה" או איזה בקבוק מיים חמים(נו אתה מכיר - הירוק הזה מגומי). אח"כ תבקש מאמא מסאג' עדין של איזה 3 דק'..
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר סוף סוף רק עכשיו מצאתי את הכרית החמה הזאתי וגם שמתי מישחה אני מרגיש כמו פסל
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים בד"כ זה נתפס בגלל צינון... מאוורר בלילה חחחח (לפחות אצלי)מצטער אחי, אבל אין שום דבר שעוזר 100%, רק תתן לזה לעבור לבד, ואל תחשוף את הצוואר לקורבהצלחה....
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים שמן סיני. הדבר הזה שורף אבל מחולל פלאים. מומלץ בחום. תמרח קצת על הצוואר, מחר בבוקר אתה כמו חדש.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כאשר תפוס לי משהו, אני משתמש במישחה שקוראים לה "רדיאן מסאז' קרם", מורח, מעסה את המקום, ואז מניח על המקום משהו חם (בקבוק מים חמים).בכל מיקרה, אתה תמיד יכול לעשות חימום (של ספורט), ואז למתוח את השריר (למיקרה שלך, לא ניראה לי שיעבוד).
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר חימום ספורט לא עבד שמתי את המישחה הזאתי ועכשיו אני יושב אם הכרית הזאתי
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לי אישית מקלחת חמה מאוד עוזרתנתפס לי פעם בבצפר ובמשך היום זה רק נהיה חזק וחזק יותר ממששש כאבחזרתי הביתה נכנסתי חצי שעה למקלחת רק זרם של מים חמים על הצוואר וזה ממש מקל
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים שנתפאס הצוואר בדרך כלל זה ששריר נוגע בשריר מתי שעושים תנועה מין הסתם צריך להזיז אחת מהשרירים למקום שלו איך עושים את זה?פשוט מאוד אתה לוקח את היד שלך ועושה מסאז' איפה שכואב שאתה תיגע בזה זה ממש יכאב אבל זה יעבור לך אחרי כמה פעמים שתעשה ואחרי לילה שתישן טוב בהצלחה מקווה שתבריא.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר עכשיו חזרתי מהסוכה איזה קור בחוץ רצתי הביתה הבעיה שאם אני נוגע זה כואב עובר אחרי כמה זמן ואז חוזר
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים link=topic=210490.msg1846044#msg1846044 date=1160436713]עכשיו חזרתי מהסוכה איזה קור בחוץ רצתי הביתה הבעיה שאם אני נוגע זה כואב עובר אחרי כמה זמן ואז חוזראם יש לך צעיף תשים שאתה יוצאאם אין תקפל סווצ'ר ותשים על הצווארלהפחית כאביםממש מוזר שעדיין לא עבר...לי עבר כמעט לגמרי אחרי מקלחת אחת ואחרי שישנתי אחרי המקלחת כבר עבר
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר בעעע עדין לא עבר אני מ11 אם כרית חמה על הצוואר אני מזיע מרוב שזה חם והיום יש פסטיבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.